Celeb

Esztergályos Cecília: Megmentem a világot

L. P.

Létrehozva: 2021.02.03.

A 78 éves színművésznő egy cseppet sem tart az oltástól, a férjével együtt már be is regisztráltak. Esztergályos Cecília a világot akarja megmenti a közel egy éve tartó vírushelyzettől.

Forrás: Bors

Esztergályos Cecília is az egészséget tartja szem előtt, így nem volt kérdés számára, hogy regisztrál az oltásra.

Senkit nem szeretnék meggyőzni, viszont én már meg akarom menteni a világot. Most már egy éve, hogy tart ez a szörnyűség, ideje lenne, ha vége lenne és visszatérhetnénk a régi kerékvágásba 

– mondta határozottan Cecília, akit épp akkor hívtuk fel, miután orvosával konzultálva ismét jó híreket kapott. 

– Mi minden évben elmegyünk egy teljes körű kivizsgálásra Péterrel. Most hívott az orvosom, hogy mindketten makk egészségesek vagyunk hál isten, és ezt szeretnénk is megőrizni, így az oltás nem kérdés. A himlő, kolera és minden betegség ellen kaptunk már oltásokat, ez sem különbözik tőlük, így nem tartok attól, hogy lesznek mellékhatásai – tette hozzá Esztergályos Cecília, akitől megkérdeztük, mégis, mi a titka egészségüknek. 

Nincs titka, odafigyelünk, zsírmentesen étkezünk és sok zöldséget, gyümölcsöt és fokhagymát eszünk. Most is épp fokhagymás-gombás tésztát készítek, de a reggeli pirítósunkra is gyakran kenünk. Úgyhogy csak a rendszerességet és tudatosságot tudom javasolni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek