Celeb

Ez már megint mi? Most éppen orrplasztikával gyanúsítják Tóth Andit - Fotó

Bors

Létrehozva: 2021.02.11.

Tóth Andinak egy perc nyugta nem lehet, mindig találnak rajta a követői valami kifogásolhatót. Most éppen az orrába kötöttek bele.

Forrás: Végh István

Andi egyre erősebben formál véleményt a követőivel szemben. Olykor-olykor trágár üzenetet küld a gyűlölködőknek vagy éppen bemutat nekik. A DNS-teszt szerint orosz és ázsiai származású énekesnő nem csoda, hogy már bővel elérte a tűréshatárát, hiszen az elmúlt években nem volt olyan testrésze, amibe ne kötöttek volna bele irigyei.  

TÓTH ANDI ORRA SOKKAL KISEBB LETT

Most az orrára lettek figyelmesek: van, aki szerint Andi orra valamilyen beavatkozáson, leginkább plasztikain eshetett át. A kommentelők szerint sokkal fitosabbnak tűnik a korábbiakhoz képest, emiatt már rögtön azt feltételezik, ez bizony sebészi beavatkozás eredménye.

Semmi sem igaz az egészből

Az énekesnő viszont azonnal megválaszolta a galád vádakat: mindössze csak annyi a változás, hogy lefogyott. 
 

Csajok! Nem műtöttem az orromat! Simán lefogytam!

Az ÜNNEPEK ALATT FELSZEDETT PÁR KILÓT TÓTH ANdi

Andi ugyanis azt is bevallotta, az ünnepek alatt ő sem figyelt oda súlyára és kicsit megszaladt alatta a mérleg. Úgy tűnik, a fiatal énekesnő gyorsan meg tudott szabadulni a plusz kilóktól és visszanyerte versenyformáját, amire rögtön érkeztek is az irigykedő megjegyzések. 
Andi meg a kutyának sem kell, mert hiába külső ugyanúgy szép alma is lehet hogy belül rohadt.- írta az egyik kommentelő, miután Andi megosztotta formás popsiját. 

Tényleg más volt az orra?

De nézzük meg milyen is volt Andi orra mielőtt leadta azt a pár kilót. Gyorsan kerestünk róla egy 2015-ös felvételt, mindenki döntse el maga, lát-e változást Andi arcán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek