Celeb

Jolly: Barbi sokszor belenéz a telefonomba - Nincsenek titkaik egymás előtt

Larion Médea

Létrehozva: 2021.03.08.

Jolly és kedvese, ha akarnák sem tudnák megcsalni egymást, ugyanis minden idejüket együtt töltik. Persze nincsenek titkaik, olyannyira nem, hogy néha egymás üzeneteit is elolvassák.

Forrás: Facebook

Sokan azt gondolják, hogy Jolly élete mindig idilli és tökéletes, azonban az énekes szerint sokat kell tenni azért, hogy a lángot még életben tartsák.

– Igenis sokat kell dolgozni a kapcsolaton, fontos, hogy odafigyeljünk a másikra. Azt vallom, hogy egy férfinak a tenyerén kell hordoznia a nőt. Én mindent megteszek azért, hogy Barbival éreztessem, mennyire szeretem.

Nem múlik el úgy nap, hogy ne lepném meg valamilyen apró kis ajándékkal, virággal, csokoládéval vagy egy kedves gesztussal. Ma reggel például ágyba vittem neki a reggelit

– kezdte a Borsnak Jolly. Megesik, hogy Barbarát a közösségi oldalán a rajongók durva és bántó megjegyzésekkel illetik a sikerei vagy éppen a szerelmesek közötti korkülönbség miatt. Az énekes korábban beleállt a vitákba és megvédte a kedvesét, azonban ez ma már teljesen hidegen hagyja őt.

Spontán randik

Jolly és Barbara nem szoktak előre tervezni, ha szeretnének kettesben elmenni valahová: – Nem szoktuk előre megbeszélni, hogy mikor hova menjünk, ha van egy kis szabadidőnk, akkor útnak indulunk. Szívesen fedezünk fel új helyeket Magyarországon belül, de reméljük, hogy hamarosan újra utazhatunk külföldre is, mert már nagyon hiányzik a tenger! – tette hozzá az énekes.

– Már nem foglalkozok ezzel, mert felesleges dolognak és időpocsékolásnak tartom. Ha valakinek nem tetszik a zenénk vagy az, amit csinálunk, akkor ne kövessen minket. Egyébként ilyenkor mindig eszembe jut a mondás, mi szerint: „Ha nincsenek irigyeid, valamit rosszul csinálsz”.

Olykor Barbarával is megesik, hogy a közösségi oldalán szemtelenül „bepróbálkoznak” nála a férfiak, azonban Jolly és szerelme között ez sem generál feszültséget.

– Együtt szoktuk elolvasni az ilyen jellegű üzeneteket és jót nevetünk rajtuk. Nem vagyunk féltékenyek egymásra. Egyébként is minden percünket együtt töltjük, még ha akarnánk, sem tudnánk megcsalni a másikat, persze eszünk ágában sincs ilyesmit tenni! – mondta az énekes és elárulta, amikor még voltak fellépései és telefonon keresték őt, sokszor Barbi fogadta a hívásokat.

– Barbi sokszor belenéz a telefonomba és én is bármikor megtehetem ezt. Nekünk nincsenek titkaink egymás előtt. Minket egymásnak teremtettek. Mindegy, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznünk, bármit meg tudunk beszélni. A mi kapcsolatunkat nem tette tönkre a bezártság, éppen ellenkezőleg: minden nappal egyre jobban szeretjük egymást! Az egész napot együtt töltjük, soha nem unjuk meg a másikat. Az ember folyamatosan változik, így mindig felfedezünk valami új és érdekes dolgot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek