Celeb

Nehezen éli meg Hódi Pamela, hogy a várandósság alatt megváltozott a teste

Bors

Létrehozva: 2021.04.09.

Az anyuka második gyermekével várandós, és bár megélte már, hogy hogyan változik egy nő teste a terhesség alatt, ez most mégis másként hat rá.

Forrás: Bors Archív

A Hot! Magazinnak adott interjút Hódi Pamela, aki heteken belül életet adhat második gyermekének. Az interjú témája is a várandósság volt, aminek kapcsán Pami elmondta, már nagyon türelmetlen, szeretné a kezében tartani a kislányát, és azt is, hogy bizony most sokkal többet szedett fel, mint első várandóssága alatt.

Korábban egyébként arról is mesélt, hogy 30 év felett jobban megviseli a terhesség, így nem csoda, hogy a vége felé már jobban megterheli őt is a változás.

Felszaladtak a plusz kilók

– Sokat híztam, mindenem kétszer akkora, még a fülcimpám is! De bízom benne, hogy mindezt csak a vizesedés okozza. Igyekszem mindent ugyanúgy csinálni, mint a terhesség előtt, miközben figyelem a testem reakcióit is. Nehezebb a mosás, a főzés, a takarítás, de élvezzük, hogy nyugalom van – mesélte a lapnak Pamela, aki biztos benne, hogy férje, Bence jó apa lesz.

Nem elégedett magával

– Sokszor elmondom neki, hogy nem biztos, hogy az a nő leszek testileg, akibe beleszeretett, de persze idővel visszanyerem az alakom. Már most is hullámzó a lelkiállapotom, de a szülés után teljesen más lesz. Nekem sem könnyű megélni, hogy a külsőm megváltozott, most nem vagyok olyan üde és fitt, mint nyolc hónapja voltam

– folytatta a kismama, aki bármit is mond, nagyon is csinos most is, korábban még a tetovált terhespocakját is megmutatta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek