Celeb

Újabb csapás érte Katie Price-t: börtön várhat a botrányhősnőre

Bors

Létrehozva: 2021.04.17.

Az egykori modellt lassan egy éve tiltották el a vezetéstől, miután egy rendőrségi ellenőrzés során gyorshajtáson kapták. Azóta Katie többször is szabályt szegett és jogsi nélkül vezetett.

Forrás: Katie Price/Instagram

Nem nyugszanak a kedélyek Katie Price körül, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy nyugtalanul teljenek a napjai. Az éppen a hatodik(!) gyerekével terhes botrányhős most épp azzal került címlapokra, hogy immár a sokadik alkalommal nem kapja vissza a jogosítványát. Katie körülbelül egy éve gyorshajtás vétségét követte el, ezért bevonták a jogsiját. A pár hónapos büntetésből azonban egy végeláthatatlan történet kezd kirajzolódni, köszönhetően annak, hogy állandóan jogsi nélkül vezet és rendre le is bukik.

A kihágások miatt több hónappal megtoldják a büntetését, és lassan ott tart, hogy börtönbe kell vonulnia a renitens viselkedése miatt.

Katie Price úgy számolta, hogy a napokban visszakaphatja végre a vezetői engedélyét, de csalódnia kellett...megint a hatóságoknál marad a kártya.

A legfrissebb hírek szerint adminisztrációs hiba történhetett, Katie most különböző kérelmekkel bombázza a hatóságokat, hogy ne tartsák bent újabb hat hónapra a jogsit, hátha megoldódik az ügy.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek