Celeb

Nyári Dia nemrég még csak beszélt róla, mára azonban meg is csináltatta a melleit!

Bors

Létrehozva: 2021.04.25.

Bár korábban előítéletes volt a plasztikai műtétekkel kapcsolatban a fiatal édesanya, mára teljesen átformálódott a véleménye, s nemrég kés alá feküdt. 

Március közepén Nyári Dia még arról vallott, hogy a nagy diétája miatt 20 kiló feleslegtől megszabadult ugyan, de két fonnyadt, lógó cicit kapott cserébe, úgyhogy nem tartja kizártnak, hogyha nem tetszik neki, amit a tükörben lát, akkor plasztikaellenesség ide vagy oda,  rászánja magát és megcsináltatja a melleit.

Nos, úgy tűnik ezután csupán pár hét kellett, hogy elérkezzen az idő, április elején ugyanis Dia már a mellműtétéről, s arról vallott a Hot! magazinnak, hogy "a mellei újra a régiek".

Dia követőinek nagy része is támogatja a fiatal édesanya döntését:

"Szerintem semmi gond nincs a plasztikával, míg az ember egy egészséges kontrollt tud tartani benne. Sok más dologgal segítjük a testünk és lelkünk egészséges fennmaradását, legyen az krém, masszázs, vagy akár egy plasztikai műtét" 

"Ha te ettől vagy boldog, akkor jól tetted. A te tested és neked ami a legjobb azt tedd! Így szeretnek az emberek" 

"Kedves Dia. Sose foglalkozz másokkal, az a fontos, hogy te jól érezd magad. Nagyon szép, amit elértél és gyönyörűen nézel ki"

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek