Celeb

Hallott már Ska gyereklemezt? Nem? Pedig érdemes! videó

Bors

Létrehozva: 2021.05.30.

Erre sem számítottunk.

Ha van, amire nem számítottunk, az az, hogy egy magyar ska zenekar gyereklemezt készít – pedig a Pannonia Allstars Ska Orchestra pont ezt tette. A Karibi gyerekbuli című album megjelenését stílszerűen épp gyermeknapra időzítették.

Az ötlet egyébként pár PASO-rajongó óvónénitől ered: a zenekar gitárosa Újpestre, a Királykerti Óvodába járatta a gyermekét, ahol az óvónénik rendszeresen rágták a zenész fülét, hogy legyen az óvodában PASO koncert, és ez a nyomás addig tartott, mígnem a gitáros bedobta az ötletet az együttes egyik próbáján. A dolgok eztán felpörögtek, mivel a zenésztársaknak tetszett a gondolat, és hamarosan egy gyerekdalokból álló villámkoncertet tartottak a kicsiknek. Bár mindenki jól érezte magát, de a történet itt véget is érhetett volna, ám a minibuli híre kiszivárgott, és a MÜPA tudomására jutott. A Művészetek Palotája pedig felkérte a zenekart egy teljes program összeállítására, amiből 2017. decemberében koncert is lett.

Ezt néhány további fellépés követte, majd pedig összeállt egy teljes albumra való anyag, ami mától már el is érhető a legtöbb online zenei felületen.

Noha az élő gyerekbuli egyelőre még várat magára, ugyanakkor normál koncertprogramjával június 10-én színpadra áll a PASO Budapesten, a Barba Negra Track-ben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek