Celeb

Young G aggódik: Fura lesz újra fellépni

Bors

Létrehozva: 2021.05.25.

A rapper örül annak, hogy újra nyit az ország, de szerinte még csak most jön a neheze.

Forrás: Bors

Young G az utóbbi hetekben szokszor úgy érezte, hogy összeroppan amiatt, ami a kedvesével és gyermekével történt. Egy ideig az építőiparban dolgozott, de a főnöke a legnagyobb bajban közölte vele, hogy másnap már nem kell mennie dolgozni. 

Nem fog unatkozni

Mivel nem látott sok esélyt arra, hogy a közeljövőben koncertezhet, ezért saját vállalkozás elindításába kezdett, emellett a párjának, Norinának segít a baba ellátásában. Mivel az elmúlt héten a beoltottak száma elérte az ötmilliót, így szabad újra lehet koncerteket tartani. Young G szerint ez fantasztikus hír, de még csak most jön a neheze.

 Baromira fura lesz újra fellépni 

– kezdte Instagram-sztorijában, ahol azt is kifejtette, miért gondolja így.

– Nagyon izgalmas dolog következik, mivel nem lehet tudni, hogy milyen zene tetszik az embereknek. Ez egy tanulási folyamat lesz nekünk, újra ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami miatt szívesen eljönnének egy koncertre.

Egyre felszabadultabb

Az énekes életében vannak olyan időszakok, amikor nem tud alkotni. A pandémia ezt még inkább felerősítette. Egyáltalán nem érezte úgy, hogy képes lenne új dalokat írni, most viszont újra lendületet kapott.

– Ahogy egyre inkább felszabadul az ország, úgy hullanak le rólam a láncok. Újra a megszokott módon és ütemben működik az agyam és egy csomó új dalon dolgozom – árulta el Young G, aki azt is hozzátette: már tudja az idei első koncertjének dátumát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek