Celeb

Döbbenetes dolgok derültek ki Weisz Fanni bátyjáról: ezért nem hall Gábor

Bors

Létrehozva: 2021.06.29.

Weisz Fanni nagyon szerencsés, hiszen siketként is hallhatta édesanyja hangját, ezt a bátyja sajnos nem mondhatja el magáról.

Weisz Fanni még kislány volt, amikor átesett egy 7 órás műtéten, melynek során implantátumot ültettek a fejébe. A siket modell emiatt képes valamelyest hallani és beszélni, a Ripost7-nek elmondta, az egyik legnagyobb boldogság az volt számára, amikor hallhatta anyukája hangját, nem úgy siket bátyja, akinek erre semmi esélye nem volt.

– Hétéves voltam, amikor már Magyarországon is végeztek ilyen implantműtétet. Én voltam a hatvanharmadik, akin elvégezték a beavatkozást. Soha nem fogom elfelejteni, már hazavittek a kórházból, amikor otthon meghallottam, hogy csörög a telefon.

A tesóm, aki szintén siket, elcsodálkozott és azonnal megkérdezte: anya hangját is hallod? Mondtam, hogy igen, hallom és nagyon szép hangja van. Ekkor a bátyám eldöntötte, hogy ő is megműtteti magát

- mesélte Fanni a Ripost7-nek, aki nagyon sajnálta testvérét, amikor kiderült, hogy a műtét ellenére sem hallhatja anyukájuk hangját. A beavatkozás ugyan jól sikerült, de utána valaki komoly csapást mért Gábor fejére.

Tizenhárom éves volt, épp hogy elkezdett hallani, amikor az iskolában kapott egy pofont és tönkrement a készüléke.

Ha bekapcsolja, bántja az idegpályát a nyakában, olyan érzés, mintha megrázná az áram. Gábor emiatt egyáltalán nem beszél. Nehezebb helyzetben van, mint én, viszont több ország jelnyelvét ismeri, így állandóan külföldre utazik – mesélte a siket modell.

Ha még több részletet szeretnél megtudni Weisz Fanniékról, olvasd el a Ripost7-ben kedden megjelenő interjút! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek