Celeb

Viharban mentette a birkáit Gáspár Zsolti

I. A.

Létrehozva: 2021.07.20.

Javában forog a TV2 sikerműsorának, a Farm VIP-nek a második évada, ahol újabb két celebcsapat küzd majd meg egymással és a vidéki élet viszontagságaival. Hétfő hajnalban és délelőtt leginkább az időjárás okozott némi fennakadást, de Gáspár Zsolti legény volt a gáton.

Gáspár Zsolti hatalmas égzengésre ébredt hétfő hajnalban. Hihetetlen mennyiségű eső árasztotta el a Farm VIP birtokának alsó területeit. A vihar után egy időre a forgatást is le kellett állítani, hiszen az égszakadásban és az utána maradó sártengerben lehetetlen volt folytatni a munkát. 

– Felriadtam az első dörgésre, már kaptam is fel az ásót és indultam ellenőrizni, hogy minden rendben van-e az álltokkal – kezdte a Borsnak  Zsolti gazda.

– Mire a karámokhoz értem, már szinte látni sem lehetett az esőtől és mindenfelé villámok cikáztak. Az állatok persze rettegtek, de szerencsére sikerült őket kissé megnyugtatnom a puszta jelenlétemmel, csakúgy, mint ahogy ez otthon lenni szokott. Persze az áradás betört a birkaólba és a nyulakhoz is, de együttes erővel hamar sikerült megakadályoznunk a stábbal, hogy nagy baj legyen – mesélte a Borsnak Zsolti, aki azt is elárulta, hogy a délelőttre tervezett feladatokat is el kellett halasztani, mivel a pályák megközelíthetetlenek voltak órákon át.

Állattartó gazdaként Gáspár Zsolti rutinosan mentette a birkákat, akciójához pedig később a sztárcsapatok többi tagja is csatlakozott. A kalandreality idei versenyzőinek teljes névsorát azonban még homály fedi, a TV2 később jelenti majd be őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek