Celeb

Vallott vitatott szerelméről Nádai Anikó: Peti mellett igazi nőnek érzem magam

Bors

Létrehozva: 2021.08.06.

A műsorvezető és Weisz Fanni exférje tavaly télen jött össze.

Ritkán beszél a magánéletéről Nádai Anikó, aki ezúttal a Hot! magazinnal tett kivételt és nem csak a karrierjéről, hanem a szerelmi életéről is beszélt. Mint ismert, Anikó jelenleg Weisz Fanni exférjével, Péterrel jár, aki nagyon jó hatással van rá.

– Amikor a legkevésbé számítottam rá, betoppant az életembe, és már kilenc hónapja töretlen a szerelmünk! Persze, ez még kevés idő, de az első pillanattól kezdve mindketten úgy éreztük, mintha már évek óta ismernénk egymást – mesélte a lapnak Anikó, akit Péter humora fogott meg leginkább, ez is a kapcsolatuk mozgatórugója.

– Társak vagyunk mindenben, és különleges szimbiózis van köztünk. Még soha nem volt részem ilyen szerelemben, egyenrangú félként vagyunk jelen benne – folytatta.
Igazi nőnek érzem magam: sokat számít, hogy naponta kapok tőle bókokat, építi az önbizalmam, és sosem lefelé, hanem mindig felfelé húz, ha rossz a hangulatom – magyarázta a műsorvezető, aki a lap eheti számában további titkokat is elárul a magánéletéről. Például azt, hogy hogyan fogadta új kedvesét a kisfia, Patrik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek