Celeb

Dobó Kata: Érzelmi hullámvasúton ültem

Bors

Létrehozva: 2021.09.28.

<p>Hiába állt már a színésznő megszámlálhatatlan alkalommal színpadon, a Dancing with the Stars egy merőben új élménnyel ajándékozta meg. Még mindig nem dolgozta fel az első adás okozta érzelmicunamit.</p> <p></p>

Forrás: Dobó Kata/Instagram

Jól sikerült a bemutatkozás a TV2 Dancing with the Stars második évadának első adásában, Dobó Kata és Köcse György a középmezőnyben végzett, nyugodt szívvel várhatják a jövő szombati folytatást. Az előadás után arról faggattuk a színésznőt, hogy hogy érzete magát a verseny alatt? 

– Nagyon vártuk már azt a pillanatot, hogy végre táncparkettere lépjünk! – mondta a Borsnak, Dobó Kata színésznő. – Félelem nem volt bennünk, inkább egyfajta izgatottságnak nevezném azt, amit éreztem. Gyakorlatilag egy hullámvasútra ültem fel szombat reggel, egy érzelmi hullámvasútra, ami egész nap vitt magával. Az külön szerencse, hogy éppen egy felszálló ágban volt ez az érzés, amikor táncparkettre léptünk. Így az izgalom nem letompított, hanem pont ellenkezőleg, repített minket. 

Köcse György professzionális táncművész korábban a műsor kapcsán elmondta, hogy számára kellemes meglepetés volt Dobó Katát megismerni. Nem számított rá, hogy egy híres színésznőt kap táncpartnernek, az első találkozáskor le is fagyott, úgy meglepődött. Azt mesélte, hogy nem gondolta volna, hogy Kata mennyire pici nő, és milyen törékeny. 

A pici és törékeny alkat azonban hatalmas szívet ölel magába, Dobó Kata a tőle megszokott elképesztő alázattal és szorgalommal vágott neki a táncos kalandnak. 

– Borzasztóan hálás vagyok, hogy Gyuri által megtapasztalhattam a tánc varázslatát, még most sem hiszem el, hogy a mesterem ezt kihozta belőlem. Őrületesen jó érzés része lenni ennek a csodának! Imádom az egész csapatot, a versenyzőket, és persze vérzik a szívem mindenkiért, aki kiesik. Remélem tudunk olyan ügyesek lenni, hogy számunkra még egy jó darabig folytatódik ez az utazás.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek