Celeb

Most vallotta be a színész: rákkal küzdött, egy csövön át kellett etetni

Bors

Létrehozva: 2021.09.06.

Stanley Tucci most vallott először arról, milyen is volt átélni ezt a szörnyű kórt.

Először mesélt rákbetegségéről Stanley Tucci, aki szerencsére már felépült a kórból, és orvosai szerint nem is fog visszaesni. A 60 éves színész három éve betegedett meg, eddig sikerült titokban tartania, milyen szenvedéseken ment keresztül, miután észrevett egy daganatot a nyelvén – írja a Metro.

Tucci elmondása szerint a daganat ahhoz már túl nagy volt, hogy megoperálják, ezért fél éven keresztül sugarazták, és kemoterápiás kezelésekre járt. Ez idő alatt enni sem tudott, egy csővel összekötött tubuson keresztül etették. A kezelés és a betegség azért is volt Tucci számára különösen nehéz, mert első feleségét, Kate Spath-Tuccit 2009-ben vesztette el mellrák miatt, így újra felidéződtek benne a fájdalmas emlékek.

A színész első házasságából három, a másodikból pedig kettő gyereke született, akik végig támogatták a gyógyulás alatt, akárcsak felesége, Felicity Tucci, a színésznő Emily Blunt testvére. „A gyerekek nagyszerűek voltak, de nekik is rettentően nehéz volt. Annyira gyenge voltam, hogy alig bírtam elmenni az ikrek középiskolai ballagására” – emlékezett vissza a színész.

Tucci mostanra teljesen felépült, és az orvosok szerint az ilyen típusú ráknál kicsi az esély a visszatérésére, de a színész elmondása szerint az élete teljesen megváltozott, egyszerre fél sokkal jobban és sokkal kevésbé mindentől, és jóval öregebbnek érzi magát, mint a daganat előtt. De úgy érzi, még sok kalandot tartogat számára az élet, ezért nem akar a félelem fogságában élni.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek