Celeb

A pult alá rejtette az italt Majka a vasárnapi Sztárban sztár leszek! élő showban

Bors

Létrehozva: 2021.10.11.

<p>Fergeteges hangulatban zajlott vasárnap este a Sztárban sztár leszek! második élő show-ja. A produkciók között a mestereknek köszönhetően rengeteg vicces pillanatnak lehettünk szemtanúi. Majka csak úgy szórta a poénokat, van rá egy magyarázat miért…</p>

Forrás: TV2

Tóth Gabi és Pápai Joci már nem először, míg Köllő Babett és Majka idén csatlakozott a produkcióhoz, ennek azonban nyoma sincs, a kémiának köszönhetően poénokban nincs hiány. A tökéletesen összeszokott stábban mindenki tudja a feladatát, és bár a képernyő ülök a szünetekben nem látják, mi zajlik a stúdióban, a jelenlévőknek ezek a pillanatok is rendkívül szórakoztató perceket adnak. A szórakozás szempontjából sok múlik a mestereken is, akik közül most Majka volt igazán elemében. A rapper a műsor közepén tett arra utalást, nem csak vizet ivott az adás előtt, sőt a reklám ideje alatt nem csinált a jelenlévők előtt abból sem titkot, hogy az előtte lévő víz helyett egy „csinos” pohár került minden alkalommal az asztalára, amit előszeretettel fogyasztott.

A műsorban Urbán Edina produkciója után saját maga vallotta be, hogy a show előtt már iszogatott. 

Figyelj! Nagyon boldog vagyok! Elkezdtem piázni és nagyon jó ez a műsor! Vicces, tényleg élvezem – mondta.

A Bors megkereste Majkát, akitől meg akartuk tudni, hogy mit is ivott az élő adás ideje alatt, a válasz és a szünetekben készült fotók a keddi lapszámunkban találhatóak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek