Celeb

Amiről a Viszkis soha nem beszélt: Anyám el akart rabolni

Bors

Létrehozva: 2021.12.12.

<p dir="ltr">Csernus Imre a legújabb műsorában Ambrus Attilának szegezett néhány velős kérdést, s olyasmire is fény derült, amiről a Viszkis eddig mélyen hallgatott.</p>

Forrás: BORS

Ahogyan arról Ambrus Attila a Borsnak is beszámolt, nagyon nehéz gyermekkora volt, miután másfél éves korában lemondott róla az édesanyja

- A gyerekkorom maffia jellegű történet volt. Anyám el akart rabolni, persze a rokonság nem engedte. Aztán apám megnyerte a pert, ami egyrészt abszurd volt, mert egy másfél éve gyereket nem ítélnek az apjának. Apám mindenkit lefizetett, gyakorlatilag az egész falu anyám ellen vallott - emlékezett vissza Attila.

Fordulóponthoz érkezett

A Viszkis mély sebeket hagyó traumákat élt át, azonban a börtönben töltött idő alatt döbbent rá arra, hogy ha önmagát elfogadja, akkor mindenkinek képes lesz megbocsátani.

- Addig a pontig mindenkit hibáztattam: anyámat, apámat, a bűntársamat, a környezetemet, hogy miért fehér a fal, mindennel bajom volt. Ma már azt gondolom, lehiggadtam és igyekszem a dolgoknak a jó oldalát nézni, még ha olykor nem is minden kerek - tette hozzá a Viszkis.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek