MŰTÉT

Friss hírek érkeztek Bródy János állapotáról

Létrehozva: 2022.02.22.

Szombaton este telt ház előtt zajlott le a várva várt Republic 30 éves koncertje, amin a meghívott zenészikon, Bródy János utolsó pillanatban végül nem jelent meg. Ennek oka, hogy egy előre nem tervezett operáción esett át – tudta meg a Bors.

Sok éve már, hogy együtt dolgozik a két nagyság, Bródy János és a Republic együttes. Most azonban, az évfordulós nagykoncerten, melyet az Arénában múlt szombaton rendeztek meg, Bródyt hiába várta a közönség

Ehelyett az interneten osztott meg magáról egy ijesztő fotót a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-zeneszerző. A kórházi szelfin látható, hogy Bródy egyik szemén kötés van, ami arra utal, hogy műtétet hajtottak végre rajta.

Kórházi képet osztott meg magáról kedden a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-zeneszerző, amelyen a fél arcát kötés takarja

A sztár rajongói nagyon megijedtek a kép láttán, rögtön találgatni kezdtek, hogy mi történt a kedvenc művészükkel. A legtöbben attól tartottak, hogy baleset érte, mások szerint egy szemműtéten eshetett át az énekes.
Bródy János menedzsmentje a Borsnak elárulta, mi írta felül a számításaikat.

Csak egy kis beavatkozás történt János arcán, de már lábadozik – tudta meg lapunk.

A menedzsment nem árult el ennél többet, de azt elmondták, hogy nem szemműtétre került sor. Természetesen a rajongók aggódni kezdtek, mikor kiderült, hogy talán beteg lett a híresség, azonban a gyógyulófélben lévő zenésznek nincsenek nagy fájdalmai már, a látvány rosszabb, mint a valóság. A szombaton megtartott Republic koncerten egy kis videóban köszöntötte az egybegyűlt tömeget, akik hangos tapsviharral viszonozták a kis beköszönést.

Mielőbbi és gyors gyógyulást kívánunk neki a szerkesztőségből!

Kibékültek Szörényivel

Bródy János és egykori zenésztársa, Szörényi Levente sokáig nagyon jó baráti és szakmai kapcsolatot ápoltak, azonban pár éve úgy tűnt, megszakadt a jó viszony. Egymás politikai nézetei ellen heves tiltakozásba kezdett a páros az interneten. Véleményeik homlokegyenest eltérőek voltak, s így a nagy nyilvánosság előtt vesztek össze. Azonban, mint kiderült, másfél éve, nyáron békejobbot nyújtott a két ikon egymásnak, és a harag már úgy tűnik, a múlté. Biztosan most is aggódik kollégájáért és barátjáért.

Kibékült a két ikon
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek