Színpad

Benedek Miklós megható vallomása: „Ezért érdemes felkelni reggelente és késő estig talpon maradni”

Létrehozva: 2022.04.13.

A színész több mint ötven éve van a pályán, pandémia után pedig újra színpadra áll.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja valósággal lubickol új szerepében a József Attila Színház színpadán - tudta meg a Blikk.

Pedig nemrég még azon gondolkodott, hogy befejezi a pályafutását. Két éve fájdalmasan fiatalon elveszítette idősebbik fiát, az olimpiai bajnok vízilabdázó Tibort, és azt is nehezen élte meg, hogy a koronavírus-járvány miatt nem tudott dolgozni. Akkoriban ő már csak „egykori” színész volt, ám a munka új lendületet és erőt adott neki.

– Nemrég mutattuk be a József Attila Színházban Az imposztort. Nehezen jött létre, úgy volt, hogy januárban lesz a premier, de az élet mindig közbeszólt. Egymás után dőltek ki a kollégák, azon nevettünk, hogy csak Újréti László és én maradtunk talpon, egészségesen. Hát, most képzelje el, mi, a nagy öregek – nevette el magát a színművész.

Ráadásul a Kossuth-díjas művész megsúgta, nem is kell panaszkodnia az elfoglaltságaira, bőven van mit csinálnia.

– Az utóbbi pár hét nagyon nehéz volt, rengeteget próbáltunk, volt, hogy naponta kétszer. Az Imposztoron kívül játszom még a Hárman a padon és a Játék a kastélyban című darabokban is, szóval most sok a feladat – sorolta Benedek Miklós 

De nem panaszkodom, mert ezért érdemes felkelni reggelente és késő estig talpon maradni. Jó érzés, ha ilyen felkérések találják meg az embert.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek