Buli

Korda György Peter Šrámeknek a Lady N után: „Jobban énekelted, mint az eredeti előadó!”

Létrehozva: 2022.05.09.

Már csak 3 hely kiadó a Csináljuk a fesztivált! Döntőjében. Szombat este ugyanis még három csodálatos sláger menetelt tovább a második középdöntőből. Az este tele volt meglepetésekkel és megható pillanatokkal. De miért jött zavarba Korda György?

202220301 csináljuk a fesztivált sajtáj fotó: Szabolcs László

Hatalmas show volt szombat este a Csináljuk a fesztivált! második középdöntője.

Igazán nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen minden dal őrülten magas pontszámot kapott, azonban a nézők segítségével sikerült kiválasztani azt a hármat, ami tovább menetelhet az évszázad slágere címért. Oláh Gergő Caramel Szállok a dallal című slágerével már biztos beröppent a legjobb kilenc dal közé csakúgy, mint Polyák Lilla, aki nem lesz többé senkinek a játékszere. Az este fénypontja kétségtelenül Peter Šrámek Lady N produkciója volt. Az előadás után Korda György, aki slágerré tette az 1978-as remekművet, csak annyit tudott mondani:

 jobban énekelted, mint az eredeti előadó!

 

Ám a meglepetések sora itt nem ért véget, hiszen kiderült, hogy a stúdióban ülő nézők közül egy hölgyet korábban már maga Korda György is megtáncoltatott egy koncert során az ikonikus dal alatt. Jövő héten újabb 10 sláger küzd a döntőbe jutásért és garantált, hogy sem a zsűri, sem a nézők nem fognak unatkozni! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek