Család

VV Béci az elmúlt év megpróbáltatásairól: Megtanultunk odafigyelni az egészségünkre

Létrehozva: 2022.08.24.

Az utóbbi években a poklok poklát élte meg Young G Béci és Mészáros Norina. Most ismét történt egy kisebb malőr, amikor betegség miatt le kellett mondani a nyaralásukat. A volt valóvilágos a Borsnak arról beszélt: nagyon oda kell figyelniük az egészségükre.

Béci és felesége rettenetes időszakon van túl: Norinánál méhnyakrákot diagnosztizáltak, nem sokkal a szülése után el kellett távolítani a méhét, így már nem lehet többet gyereke. Végül februárban lélegezhetek fel, amikor megkapták Norina szövettani eredményét, mely szerencsére jó lett. Tavasszal azonban lányukkal kellett kórházba sietniük... Mindezek megtanították a családot az egészség értékére.

VV Béci, Youn G, Rácz Béla és felesége, Mészáros Norina

Fotó: Szabolcs László Ripost
Béci és Norina megtapasztalta: az egészség a legfontosabb  Fotó: Szabolcs László

Legutóbb egy családi nyaralás maradt el Norina koronavírus-fertőzése miatt. Ugyan rettenetesen várták, hogy kimozdulhassanak egy kicsikét, a betegség megkötötte a kezüket.

Szerencsére mostanra már mindenki jól van, kigyógyultunk ebből a fránya covidból. Az a jó, hogy megtanultunk odafigyelni az egészségünkre. Rájöttünk arra, hogy nincs annál fontosabb. Az elmúlt időszakban rá kellett ébrednünk, hogy vigyáznunk kell egymásra – nyilatkozta a Borsnak Rácz Béla. – Mindenre oda kell figyelni, mert ugye legalább öt év tünetmentességnek kell eltelnie, hogy teljesen gyógyultnak diagnosztizálják Norinát. És hát nyilván nem szeretnénk, hogy bármi komolyabb baj legyen, de szerencsére már nem félünk tőle – tette hozzá.

Bíztak a jó eredményben

Január végén, az esküvőjük utáni napokban kellett megműteni Mészáros Norinát. A szövettani eredményeket egy hónappal később kapta meg. Noha fellélegezhetett, mert jó hírt közöltek vele az orvosok, hivatalosan csak öt év elteltével mondhatja magát gyógyultnak a rák után. Béci felesége anno Instagram-oldalán mesélt arról, milyen nehéz szívvel, mégis bizakodva várta, mit mondanak majd neki a dokik. 

– Tökéletes lett a szövettanom, semmilyen utókezelésre nincs szükség! Tegnap tudtam meg, de meg kellett emésztenem, bár még most sem hiszem el! Tudjátok mit?! Én ÉREZTEM, hogy jó lesz és annyira hittem és bíztam!!! – írta akkori posztjában. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek