VÉGE

Exatlonos fiúk az Ázsia Expressz első kiesői

Létrehozva: 2022.10.15.

Hiába a jó állóképesség, a szerencsén múló feladatokon elcsúsztak az exatlonos fiúk. Kása Andris szerint hátrányt jelentett, hogy férfi páros voltak.

Nagy reményekkel vágott neki az Ázsia Expressz harmadik évada nyújtotta kalandoknak a két exatlonos fiú, Kása Andris és Rozs Geri. Ám sajnos hiába a jó állóképesség és a pozitív hozzáállás, a szerencse nem az ő oldalukon állt.

Andris arra számított, tovább jutnak. De nem csalódott, imádta a kaland minden pillanatát @TV2

Kicsit meglepődtem a gyors kiesésünkön, abban a hitben voltam, hogy a jó erőnlétem tovább visz a játékban

 – kezdett bele lapunknak Kása Andris, aki úgy gondolja, hátrányt jelentett, hogy esetükben férfi párosról volt szó. – A stoppolásnál szerintem könnyebb dolguk van a lány párosoknak. Ha a sofőr mellett ül egy nő is, akkor nekik szívesebben megállnak. Mi meg vagy szimpatikusak voltunk, vagy nem. Sok múlt a szerencsén is.

Andris felidézte, melyik feladat okozhatta a vesztüket:

A parfümös feladatnál tízből öt illatot kellett volna felismernünk. Nekünk ez nem sikerült jól, négyszer kellett visszamennünk, amiért negyven perc büntetést kaptunk. Sok múlt ezen – vélekedett.

Összességében azért nem vagyok csalódott, ez egy játék. Mi rossz érhet egy játékban? Hazamegyek a családomhoz… Tragédia nem történt. Jó volt a társaság, sok a nevetés. Mindennek tudtam örülni: a sivatagban egy virágnak, vagy egy gyermeki arc látványának. 

Persze voltak konfliktusok, de a vita is az élethez tartozik, ki kell élvezni a problémákat is

 – fogalmazott az örök optimista nagypapa, aki bármikor visszamenne egy ilyen kalandra.

Geri és Andris jól kiegészítette egymást, de azért voltak kisebb nézeteltérések @TV2

Ha itt is lenne egy All Star évad, mint az Exatlonban, biztosan visszamennék. Rutinosabb lennék. Egy kis nyelvtanulás jó lenne, bár el kell fogadnom, hogy semmi nyelvérzékem. De Győzinek sem volt, ő is magyarul beszélt és hadonászott, és elboldogult. 

Azt azért sajnálom, hogy a kommunikációban Geri nem hagyott kibontakozni engem. Jó lett volna, ha hagyja, hogy elmondjam a jó mondatom.

Andris mindenkivel megtalálja a közös hangot, így összességében Gerivel is jól kijöttek, ám kiemelte, mi volt párja gyengesége:

Gerinek a szálláskeresés volt a legnehezebb, de valahogy minden alkalommal megoldottuk, és amikor felkeltünk reggel, mindig azt mondta, hogy: na ez nem is volt olyan rossz. Én pozitív ember vagyok, mindig a jót próbálom megkeresni mindenben. Illetve, Gerinek volt az a nézése... Meg sem kell szólalnia, láttam a szemén, hogy ezt üzeni nekem: „ne szólalj meg, menjél!” – mesélte nevetve a nagypapa.

Lapunk felkereste Andris párját, Gerit is, aki így vélekedett:

Megjártunk mennyet, poklot

 – összegezte utólag. – Sokat tapasztaltunk magunkról, a környezetről.

Mióta itthon vagyunk, sokszor gondolok bele, hogy mi lenne, ha stáb nélkül, egy hátizsákkal, kis zsebpénzzel újra kimennék – lelkendezett Geri, aki az Exatlonban látottakhoz képest, láthatólag jópár kilót leadott.

Megmaradt a nyári formám. A testem ezt csinálja: nyáron lefogy, télen meg felszed egy kicsit, olyan mint egy maci – nevetett a személyi edző.

Geri bármikor visszamenne egy hasonló kalandra @TV2

Szerinte jól kijöttek egymással, amiben közrejátszott Andris higgadtsága:

Dominikán is az volt a beceneve, hogy Higgadt, vagy Higany – nevetett Geri, akinél viszont néha elszakadt a cérna.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek