EGÉSZSÉG

Ez lenne Katalin hercegné fiatalosságának titka? Minden reggelét ezzel a turmixszal kezdi

Létrehozva: 2022.10.11.

Kelkáposztalevél és spenót Katalin hercegné fittségének a titka. Az előkelőség nasira is zöldséget rágcsál.

Katalin hercegné mindig fiatalos, friss, energikus, mosolygós – most kiderült, miért! Az imádott brit királyi családtag hajtanácsadója a Mirrornak elárulta: a 40 éves Katalin minden reggel ugyanazt eszi. Zabféléket, aminek magas a fehérje-, szénhidrát- és rosttartalma, ezt pedig tápanyagban gazdag turmixszal öblíti le. Az energiabomba koktél elengedhetetlen hozzávalója a kelkáposztalevél és a spenót.

Vilmos herceg, Katalin hercegné, AFP
Fotó: AFP

Spirulina nevű csodaszert is fogyaszt, melynek definíciója egy életmóddal foglalkozó oldal szerint ez: A spirulina egy 3,5 milliárd éves moszat, ami nevét spirális alakjáról kapta. Minősített szuperélelmiszer, hiszen egyedülálló tápanyag sűrűséggel rendelkezik, amit a NASA is termel és amit űrhajósai is fogyasztanak. Mivel a spirulinának nincs sejtfala (mint a chlorellának) tápanyagait (antioxidánsok, fehérjék, aminosavak, enzimek, ásványok, vitaminok, zsírsavak) könnyedén és sejtszinten adja át testünknek.

További étkezéseire a 40 éves előkelőség szívesen fogyaszt görögdinnyét fetasajttal, avokádóval és uborkával. Nasinak goji bogyót vagy nyers gyümölcsöt, zöldséget ropogtat.

Csinos alakjáért emellett sporttal is tesz: rendszeresen fut, jógázik, súlyzózik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek