BABA

Kiderült, kislánya lesz a TV2 sztárjának - különleges nevet választottak neki

Bors

Létrehozva: 2022.12.19.

A fiatal énekesnő néhány napja éppen a Borsban jelentette be, hogy férjével első gyermeküket várják. Szőcs Reni akkor még nem tudta a baba nemét, advent utolsó hétvégéjén egy különleges családi bulin erre is fény derült.

Hetek óta izgatottan várta a TV2 Star Academy című tehetségkutató műsorának győztese a mögöttünk álló hétvégét, hiszen eljött végre a nap, amikor családjaik körében végre ő és Márk is megtudhatta, kislányt, vagy kisfiút várnak-e áprilisra. Az énekesnőnek e tekintetben volt egy megérzése, ami be is jött..

- Már egy ideje megtudhattuk volna a születendő gyermekünk nemét, de úgy döntöttünk, hogy ennél a pillanatnál mindkettőnk teljes családjának jelen kell lennie. Ezért megvártuk az utolsó adventi hétvégét és hazautaztunk Erdélybe. Huszonhatan gyűltünk össze és egy kiadós ebéd után mindannyian kimentünk a kertbe, ahol végül meggyújtottuk a füstfáklyákat - mesélte a Borsnak Szőcs Reni.

Fotó: Szőcs Reni

Egészen addig, amíg fel nem szállt a hatalmas, rózsaszín füstfelhő, csak a testvérem felesége tudta, hogy kislányunk lesz, hiszen a nemet meghatározó genetikai vizsgálat eredményét csak neki küldték el. Mondjuk én azért sejtettem, hogy lányunk lesz, de ez csak amolyan nagyon erős megérzés volt 

- mesélte boldogan az énekesnő, aki lapunknak azt is elárulta, hogy már a névválasztáson is túl vannak.

- Na, a név kérdése az nehéz „szülés” volt! Márkkal soha nem szoktunk vitázni, de miközben kerestük a kislányunk nevét, néhányszor összeszólalkoztunk. Ami nekem tetszett, az neki nem és persze fordítva, így egy egész napon át pörgettük az utóneveket, mire rátaláltunk a tökéletesre. Améliának fogják hívni… - árulta el Reni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek