Celeb

Igazi hős: Bódi Guszti halált megvető bátorsággal mentett életet Thaiföldön

KR

Létrehozva: 2023.03.31.

Az énekes saját életét is veszélybe sodorva mentett ki egy fiatalembert, aki a szállodai medencében fuldoklott.

Bódi Guszti a saját életét is kockáztatta, amikor egy vízben fuldokló fiatal segítségére sietett Thaiföldön. A népszerű énekes és a felesége, Margó nemrég tértek haza kifogyhatatlan energiákkal; amikhez nem csak a nyaralás, hanem a sok edzés, na és az életmódváltás is hozzájárul. Évekkel ezelőtt nem volt ilyen rózsás a helyzetük, jobban mondva az állapotuk.

Fotó: Bors

 

Guszti egy igazi hőstettet vitt végbe, megmentett egy indiai fiút, aki bele akart fulladni a 3 méter mély medencébe, ahol mi is laktunk

 

 - kezdte izgatottan mesélni a nem mindennapi történetet Bódi Margó a Tények kameráinak.. 

A büszke feleség elmondta, hogy a társaság tagjai nem tudtak úszni, a medence pedig befelé egyre jobban mélyült. Gusztival ők épp arra jártak, mert minden reggel a medencéhez mentek tornázni. Ekkor sietett a bajbajutott fiú segítségére Guszti.

A sztárpár a Tényeknek életmódváltásukról és Margó új daláról is mesélt.

Mint arról a Bors beszámolt, Bódi Gusztiék december 9-én indultak szokásos thaiföldi nyaralásukra. Mint minden évben, most is elvonulásuk célja a megújulás és a pihenés volt, ami szemmel látható a házaspáron. Ugyanis a 89 kint töltött nap után megfiatalodva és jó néhány kilóval kevesebbel tértek haza.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek