Stressz

Trap kapitány drámai bejelentése: egészségügyi problémákkal küzd, orvosai aggódnak a szíve miatt

N.T.

Létrehozva: 2023.04.03.

A fiatal énekes vallomása mindenkit meglepett.

A Sztárban Sztár legutóbbi kiesője, Trap Kapitány hétfő reggel a Mokka vendége volt. Az énekes a stúdióban őszintén beszélt arról, mit kapott a műsortól, illetve a jövőbeli terveibe is betekintést engedett.

Trap kapitány
Trap kapitány nem bánja, hogy véget ért számára a verseny  Fotó: TV2

Polgári nevén Molnár Tibor Attila a Sztárban Sztár során hétről hétre kiváló előadással kápráztatta el a zsűrit, sajnos azonban továbbjutáshoz ez sem volt elég. A fiatal énekes utoljára Karády Katalin ikonikus dalát, a Szomorú vasárnapot énekelte el, produkciója során pedig szinte megfagyott a levegő, mindenki lélegzet visszafojtva figyelte a nem mindennapi előadást. Azonban még ennek ellenére is a nézők úgy döntöttek, hogy Trap Kapitány számára véget ér a verseny.

A Mokkában elmondta, hogy ő egyáltalán nem szomorú a kiesése miatt, valamint azt is, hogy hálás a lehetőségért, amit kapott és örül, hogy tévés szereplésével eljuthatott egy számára eddig teljesen ismeretlen nézői/hallgatói réteghez is. Mindenkit meglepett mikor elárulta, hogy mielőtt elvállalta volna a műsort, szigorú orvosi utasítást kapott, hiszen a szíve a sok stressz miatt nagyobb megterhelésnek volt kitéve. Az énekes még ennek ellenére sem vett vissza a tempóból, viszont most úgy érzi, egy kis pihenést valóban megérdemel.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek