Születésnap

„Nagyon hülyén állna nekem” – A 72 éves Pataky Attila soha nem fog nyugdíjba menni

N.T.

Létrehozva: 2023.07.07.

Pataky Attila nemrég ünnepelte be 72. születésnapját, melynek alkalmából a Mokka is vendégül látta.

A két műsorvezető, Orosz Barbara és Istenes László még egy tortával is meglepték a rocklegendát, sőt, Barbitól még egy dalt is kapott.

Pataky Attila
A 72 éves rocklegenda mérhetetlenül hálás a közönség szeretetéért Fotó: Végh István

A riportból kiderült, hogy az EDDA frontembere a kora ellenére is óriási optimizmussal és pozitív energiákkal érkezett a TV2 stúdiójába. A mai napig kirobbanó formában van, és még közel 50 év után is rengeteget koncerteznek zenekarával.

– Nagyon szépen szeretnélek megkérni titeket, hogy ha megszólítotok innentől kezdve: vasárnap óta nem művész úr vagyok, hanem bűvész úr – kezdte a beszélgetést Pataky, mire Orosz Barbi visszakérdezett, hogy miért, mi történt?

72 után már bűvészet az élet, hidd el nekem! Bűvészkedni kell…

– vágta rá nevetve az énekes. Majd a műsorveztő azt is megkérdezte, hogy minek köszönhető az, hogy ekkora sztár és mégsem szállt el magától, illetve ilyen pozitív tudott maradni.

– Az életet soha nem lehet legyőzni, soha. Ezért vesztesek mindig az ártás-, a káoszteremtők, a vallások is ezt írják. Nem győzhetnek, mert mi győzünk. A mosoly, ti, a gyermekeink, az élet – felelte a születésnapos, akit ez az elképesztő motiváció viszi előre a mindennapokban. Emellett pedig azt is elmondta, hogy mérhetetlen hálát érez a közönsége szeretetéért és energiájáért, amit minden egyes fellépés alkalmával felé közvetítenek.

Elvehetetlen, elmúlhatatlan az 'eddásság'

– mondta a legenda, aki kijelentette: amíg él, soha nem fog nyugdíjba vonulni, mert elmondása szerint az "nagyon hülyén állna neki".

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek