Hatalmas kár

Elrohadt a magyar sztárénekes otthona: „Háromévnyi felújítás után történt ez meg ”

HAÁM

Létrehozva: 2023.08.28.

Nagy veszteség érte, de nem adja fel a háza megépítését. Varga Viktor nagyon szereti az otthonát.

Varga Viktor lassan 3 éve újítja fel otthonát édesapjával és ismerőseivel, de már többször is adódtak problémák. Korábban márciusban egy nagy szélvihar tépázta meg a házat, most azonban a zenész bejelentett egy újabb rossz hírt az Instagram-oldalán, miszerint megint komoly anyagi károkat szenvedett el a ház állapota miatt.

Varga Viktor
Varga Viktor és apja együtt dolgoztak a házon - Fotó: Szabolcs László

Közel 15 milliós kár

A zenész megszokottan a szabad levegőn szokott aludni a természet közelsége miatt, eszerint volt kialakítva a ház emeleti része is. Viktor a Metropolnak, elmesélte teljesen elkorhadt a háza faszerkezete.

Egy időre biztosan megszűnik a meghitt nyitott nyári szoba. Azonnal meg kellett kezdeni a felújítást a faszerkezeten, mert teljesen elrohadt, ami veszélyessé tette az egészet. Közel 15 millió forintos a kár osztotta meg Viktor, aki leszögezte azt is, hogy tudja mi okozhatta a problémát.

Varga Viktor
Az énekes nem adja fel a háza felújítását - Fotó: Szabolcs László

Túl lassan haladt az építkezés

Viktor rengeteg időt és energiát fektetett a házba, de ez sem volt elég ahhoz, hogy időben végezzen vele. A fedél nélküli faszerkezet sokáig bírta, de ennyi idő után feladta a küzdelmet a természet elemeivel szemben.

Háromévnyi felújítás után történt ez meg, mert nem került időben fedél a szerkezetre. Úgy látszik túl hosszúra nyúltak apukámmal az építkezések. Ketten lassan haladtunk – vallotta be az énekes, aki minden energiáját otthonába fektette és ezt addig csinálja, amíg kész nem lesz.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek