Vallomás

Szívszorító vallomással jelentkezett a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willis felesége

N.T.

Létrehozva: 2023.09.25.

Emma Heming Willis azóta hívja fel a figyelmet a frontotemporális demenciára (FTD), amióta férjénél, Bruce Willisnél diagnosztizálták a kegyetlen betegséget.

A 45 éves modell, Emma Heming Willis most az FTD tudatossági világhét kapcsán osztott meg néhány információt a rajongókkal az Instagram-oldalán. A videóban Emma szomorúan árulja el, hogy nincs gyógymód szeretett férje, a világhírű amerikai színész, Bruce Willis betegségére.

Bruce Willis, AFP
Nincs gyógymód Bruce Willis betegségére Fotó: AFP

Az FTD a frontotemporális demencia vagy degeneráció rövidítése. Az FTD az agy elülső és halántéklebenyeit érinti. Ma nincs gyógymód vagy bármiféle kezelés erre a betegségre

– kezdte Emma, aki azt is kifejtette, hogy ez egy a sok ok közül, amiért fontos, hogy felhívjuk a figyelmet az FTD-re. Majd elmondta, miért kell minél több embernek tudnia az FTD-ről.

„Üdvözöllek a 2023-as FTD tudatossági világhéten. Szeretném felhívni a figyelmet erre a frontotemporális demencia nevű betegségre, amely a mi családunk világába is betört. Remélem, hogy tanulni fogtok, és valami újat és hasznosat is meríteni tudtok ebből a hétből. Azért vagyok itt, hogy a következő család tudja, nincs egyedül, van megértés és remény a mi erős FTD közösségünkben.”

A rajongók nagyon támogatták Emma kampányát, és a hozzászólásokban megköszönték neki a munkát. Az egyikük azt írta:

„Kiváló munkát végzel a figyelemfelkeltésben!”

Egy másik követő pedig azt írta:

Gyönyörű ember, aki gyönyörű dolgokat tesz oly sok emberért. Köszönöm mindazt a jót, amit teszel, és hogy pozitív példakép vagy nemcsak a családod, hanem sok más ember számára is. Az életük örökre megváltozik miattad. Köszönöm!

– írja a Mirror.

Ahogy arról már írtunk, Bruce Willis családja az év elején jelentette be, hogy a 68 éves világsztárnál demenciát diagnosztizáltak, miután kezdetben afáziás nyelvi zavarban szenvedett. Bruce visszavonult a színészkedéstől, amikor frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála. Az állapot a viselkedést és a nyelvet érinti, és a demencia egy ritka formája, amely fokozatosan érinti az agy homlok- és halántéklebenyét.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek