Meglepetés

Kiszúrtuk! Liptai Claudia visszatért a TV2-re

HAÁM

Létrehozva: 2023.09.02.

Te is észrevetted? Liptai Claudia hosszú idő után újra felbukkant a TV2 képernyőjén.

Ebben a pillanatban olyan dolognak lehettünk szemtanúi a TV2 képernyőjén, ami hatalmas meglepetést okozott! A Mutasd a hangod! című ropogósan új zenés show műsor esti beharangozó reklámjában Liptai Claudia bukkant fel, ami rengeteg kérdést vetett fel.

Liptai Claudia
Liptai Claudia hosszú idő után feltűnt újra a TV2 képernyőjén – Fotó: Nagy Zoltán

A csillag visszatér?

Liptai Claudia 2018-ban döntött úgy, hogy több, mint két évtized, vagyis pontosabban 21 év után otthagyja a TV2-őt. A színésznő akkor azért jutott erre a döntésre, mert azelőtt született meg közös fia Pataki Ádámmal, a kis Máté. Bevallása szerint több időt szeretett volna együtt tölteni családjával, mint amennyit korábban tudott lányával, Gesztesi Pankával születése után. Ugyan nem volt tétlen ebben az időszakban, több produkción is dolgozott, de közel sem annyit, mint azelőtt. Most azonban észrevehettük a sztárműsorvezetőt egy beharangozó reklámban a TV2 képernyőjén. Ez a nagy visszatérés momentuma? Ugyan a műsort biztosan nem fogja vezetni, mert arra Stohl Andrást kérték fel, de rengeteg kérdés merül fel, hogy mégis milyen szerepet szánnak a színésznőnek.

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám – Fotó: Nagy Zoltán

Mutasd a hangod!

Claudia a zenés műsor keretein belül fog újra bemutatkozni, ami a világ legmeglepőbb zenei showja. Ahogy korábban említettük: Stohl András lesz a műsorvezető és Hargitai Bea, Rákóczi Feri valamint Papp Szabi lesznek az úgynevezett segítség azoknak a játékoskedvű pároknak, akiknek 6 civil közül ki kell találniuk azt, hogy ki tud, és ki nem tud énekelni, mindezt busás pénznyereményért cserében. A döntős titokzatos énekesnek végül énekelnie kell egy duettet olyan sztárokkal, mint Caramel, Tóth Andi és Radics Gigi, akiknek fogalmuk sem lesz róla, hogy kivel kell akkor és ott spontán duettezniük. A vadonatúj zenei show szeptember 10-től indul a TV2 képernyőjén és ahogy láthatjuk, bizony rengeteg meglepetést fog magával hozni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek