Igazság

Csuti elárulta az igazságot Marics Petiről, tényleg ilyen valójában a jóképű énekes?

Létrehozva: 2023.11.06.

Csuti egy őszinte posztban nyilvánult meg a Dancing with the Stars legutóbbi adása után.

Kulcsár Edina exférje, Szabó András Csuti nemrég sokakat meglepett azzal, hogy elvállalta a TV2 táncos műsorát, a Dancing with the Stars című nagy sikerű produkciót. Akik nézték szombat este az adást, azok tudják, hogy a híresség sajnos kiesett, így számára véget ért a verseny – de úgy tűnik, hogy nagyon sok új barátot szerzett magának az utóbbi hetekben.

csuti
Csuti és a táncpartnere, Tóth Katica / Fotó: Tv2

Nagyon szomorú és megható volt a pillanat, mikor kiderült, hogy Csutiék számára ennyi volt a Dancing with the Stars, hiszen tényleg mindent megtettek a partnerével azért, hogy megnyerjék a versenyt. De sajnos ilyen az élet, most nekik kellett távozniuk. Csuti nemrég egy hosszú, őszinte posztban búcsúzott a versenytársaitólelköszönt többek között Marics Petitől is, akiről nagyon pozitív dolgokat mondott.

tetyikeee, most egy kicsit elkóborolok én is 😂, de örülök neked/nekünk nagyon, kivételes képességű, sok téren kiemelkedő kvalitással rendelkező pali vagy, tele életkedvvel és vidámsággal, maradj mindig ilyen, mert még az a -számomra érthetetlen- Kispest mániád is megbocsátható , igaz, a Róma iránti szenvedélyed sokat segít ebben ❤️🧡🐺

– írta Csuti.

 

A híresség Marics Peti mellett külön kiemelte Krausz Gábort és T. Dannyt is, vagyis ezek alapján velük sikerült igazán összebarátkoznia a Dancing with the Stars alatt. Csuti természetesen a táncpartnerének, Tóth Katicának is megköszönt mindent, hiszen nélküle nem lettek volna olyan jók a közös produkcióik – sőt, még magát a táncot is megszerettette vele.

Itt lehet megtekinteni Csuti búcsúposztját:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek