Királyi család

Harry hercegék ismét lebuktak: a királynő kikelt magából a hazugságuk miatt

L.A.

Létrehozva: 2024.01.16.

Egyes források szerint a pár hazudott.

II. Erzsébet királynő állítólag szinte kikelt magából Meghan Markle és Harry herceg azon állítása miatt, hogy áldását adta lányuk nevére.

Queen Elizabeth II at the opening of the Elizabeth line
II. Erzsébet királynő / Fotó: Northfoto

A személyzet egyik tagja mesélte el, hogy a néhai uralkodó „olyan dühös volt, amilyennek még sosem látta”, amikor Harry és Meghan azt mondta, hogy a királynő támogatta a döntésüket. Kisgyermekként Erzsébet Lilibetnek ejtette saját nevét, mert nem tudta kimondani, hogy Elizabeth. Ez egy kedves becenevévé vált, amelyet csak a közeli családtagok használnak, köztük szülei és férje.

Harryék pedig úgy döntöttek, hogy újszülöttjüket Lilibet Diana Mountbatten-Windsor névre keresztelik. Harryék azt állították, hogy megkérdezték erről a királynőt, míg egy forrás szerint erről szó sem volt. A királynő nagyon mérges lett, amikor ezt a hazugságot kezdték terjeszteni, mivel egyáltalán nem kértek tőle engedélyt.

A herceg beszélt a családjával a név bejelentése előtt, valójában a nagymamája volt az első családtag, akit felhívott. A beszélgetés során megosztotta vele, hogy lányukat Lilibetnek nevezik el az ő tiszteletére. A The Sun arról ír, hogy szó sem volt engedélykérésről vagy jóváhagyásról, Harry csupán közölte nagymamájával a tényeket.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek