Királyi család

Megszólalt egy bennfentes: ezért kellett sürgősen megosztania a nyilvánossággal a rákdiagnózist Katalinnak

H. A.

Létrehozva: 2024.04.04.

A Kensington-palotának nem maradt más választása: mihamarabb lépniük kellett.

Március 22-én az egész világot megrázta az, ahogy a walesi hercegné, Katalin, egy videóüzeneten keresztül bejelentette, rákot diagnosztizáltak nála. A hercegné elmondta, jelenleg megelőző kemoterápiás kezelésen vesz részt, és a gyógyulásra fókuszál.

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Katalin hercegné március 22-én tette közzé a hírt / Fotó: GETTY IMAGES / GETTY IMAGES

A kezdeti sokkot követően sokakban felmerült az a kérdés, miért várt idáig a bejelentéssel Katalin hercegné, aki még januárban esett át egy hasi műtéten, az állapotával kapcsolatban a palota pedig sokáig csak annyit volt hajlandó elárulni, a hercegné már jól van, és húsvét után visszatér a közfeladatok ellátásához. Ezzel kapcsolatban egy bennfentes állt elő nemrég magyarázattal: állítása szerint egy kívülálló tudomást szerzett Katalin diagnózisáról és fel is vette a kapcsolatot a Kensington-palotával. Ezek után nem maradt más választásuk, mint megelőzni azt, hogy az illető világgá kürtölje Katalin betegségét, és még előtte közleményt adtak ki. A forrás hozzátette, azt egyelőre nem tudni, a palota személyzetének egyik indiszkrét tagja fecsegte ki a titkot, vagy a London Clinic kórházból valaki, ahol a hercegné korábbi hasi műtétjét elvégezték - írja a Daily Star.

Katalin a videóüzenetében azt is közölte, mindennap erősebbé válik azáltal, hogy azokra a dolgokra összpontosít, amelyek segítenek neki meggyógyulni, végezetül pedig megköszönte mindazt a szeretetet, támogatást és kedvességet, amit az emberektől kapott.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek