Visszatérés

Váratlan bejelentéssel tért vissza Vilmos herceg!

Bors

Létrehozva: 2024.04.11.

A herceg minden idejét családjával töltötte, de bizonyos események azért felkeltették a figyelmét.

Vilmos herceg személyes üzenettel tért vissza a közösségi médiába. A herceg most először posztolt azóta, hogy Katalin bevallotta, rákkal küzd.

Vilmos herceg és Harry herceg
Vilmos és Harry hercegek / Fotó: AFP

A 41 éves herceg a családjával töltötte az idejét, mivel gyermekei iskolájában szünet volt - írja a People. Most azonban már több mindenre koncentrál, így nem hagyta szó nélkül a női labdarúgó-válogatottól visszavonult egyik játékos bejegyzését.

Köszönjük a felejthetetlen teljesítményt az angol női labdarúgó-válogatottban, Rachel Daly. Még rengeteg gólt a Villának!

- írta a herceg. Sokan azt remélik, hogy talán Vilmos nem csak a feszültséget próbálja oldani, hanem azért kommentál sporthíreket, mert Katalin tényleg erős maradt és kicsit oldottabb a hangulat a családban.

Nemrég azt is megírtuk, hogy a hercegi párnak komolya stresszt okoz a trónra lépés gondolata. A házaspár attól tart, hogy Károly király rákbetegsége miatt hamarabb eljön a koronázásuk pillanata, mint azt eredetileg gondolták. Különösen Katalin nem érzi készen magát erre a hatalmas lépésre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek