Beavatkozás

Berki Mazsi bevállalta: 32 évesen botoxoltatott

Mona

Létrehozva: 2024.05.16.

Berki Krisztián özvegye tisztában van azzal, hogy sokan támadni fogják érte, de fölvállalta, hogy 32 éves kora ellenére átesett élete első botox-ján. Berki Mazsi lapunknak beszélt a részletekről, és elárulta döntésének az okát.

Manapság még mindig nagyon megosztó téma hazánkban a botox. Talán pont ezért vállalják fel kevesen, pláne a hírességek között. Téves kép alakult ki az emberekben erről a szépészeti beavatkozásról. Berki Mazsi éppen ezért döntött úgy, hogy felvállalja, bár még fiatal, de szeretné megelőzni, hogy az évek múlásával szinte már visszafordíthatatlan legyen a ráncok eltüntetése. 

Berki Mazsi
Berki Mazsi tudja, hogy sokan támadni fogják a beavatkozása miatt Fotó: Szabolcs László

Berki Mazsi februárban esett át az első botox kezelésén

Bár már sejthető volt, hogy valamire készül, hiszen nemrégiben a követőitől kérte ki a véleményét egy felmérés keretein belül, mint gondolnak erről a beavatkozásról. Instagram-oldalán osztotta meg a tapasztalatait, és a Borsnak nyilatkozott elsőként döntésének okáról.

Tisztában vagyok vele, hogy a botox még mindig nagyon megosztó téma, pedig nagyon sok ember esett át már ilyen beavatkozáson, és rengetegen érdeklődnek iránta. 

A felmérésem eredménye egyáltalán nem befolyásolt a döntésemben, csupán kíváncsi voltam a véleményekre – kezdte Mazsi lapunknak. – Február 19-én volt a beavatkozásom, és azért vállaltam fel, mert nem szeretném, hogy elmélyüljenek a ráncaim. A szemöldököm között két függőleges csík alakult ki, ezt szerettem volna eltüntetni. Mindig azt hallottam korábban, hogy a botoxtól eltűnik a mimikánk, éppen emiatt jártam alaposan utána, mert ezt nem szerettem volna. Persze vannak orvosok és páciensek, akik túlzásba esnek, én viszont olyan esztétikai központot választottam, ahol a legnagyobb elővigyázatossággal, odafigyeléssel folynak a kezelések – ecsetelte a sztáranyuka. – Pár napon belül már láttam a változást. A közvetlen környezetemben, aki nem tudott róla, semmit nem vett rajtam észre. 

Jó géneket örököltem, apukám, anyukám és a nagyszüleim által, ők koruk ellenére is kevés ránccal rendelkeznek. 

Ameddig lehet, szeretném a fiatalos kinézetemet megőrizni az arcomon is – szögezte le.

Hat éve volt az első szépészeti beavatkozása

Mazsi Instagram-oldalán egy videót is megosztott a tapasztalatairól, remélve, hogy sokaknak megváltozik a véleménye.

– 32 évesen túl vagyok életem első botoxán és igen vállalom! Manapság egyre több megosztó témával találkozunk és minden, ami plasztika, az bizony igen megosztó. Nem azt fogom leírni most nektek, hogy mi jó és mi nem jó, hanem a saját érzéseim és gondolataim szeretném most megosztani Veletek – kezdte Mazsi, aki azt is kiemelte, élete első szépészeti beavatkozásán nagyjából hat évvel ezelőtt esett át.

– Akkor nem kerített ekkora feneket ennek a média és a közvélemény sem. Talán még az Instagram és egyéb socialplatformok se voltak ennyire ráállva mások kritizálására, holott építeni is tudnánk egymást, de ez már egy másik történet. Vékony ajkakat örököltem, melyekkel nem voltam elégedett. Ahogy fentebb írtam, több mint 6 éve voltam először ajaktöltésen és azóta foglalkozom az ajkam természetes dúsításával, úgy hogy még véletlenül se essek túlzásba, hisz szeretném, hogy a szüleim rám ismerjenek” – hangsúlyozta a sztáranyuka, aki hozzátette, a botox az egyik legkedveltebb esztétikai beavatkozás és úgy érezte, itt az ideje, hogy ebben a turpisságban ő is részt vegyen, de mindezt úgy, hogy felvállalja a nyilvánosság előtt.

– Sokan hajlamosak túlzásba esni, ezért szerintem nagyon fontos, hogy kit/kiket is választunk fiatalságunkat megőrző kezelések esetén. 

Számomra fontos volt, hogy a mimikám ne veszítsem el és ne úgy nézzek ki, mint akit legyőzött a botox 

– Talán ez a kép mindannyiunk előtt megvan. Egy szó mint száz, én maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Vállalom, hogy én is azon nők közé tartozom, akik csintalanul szeretnék megőrizni fiatalságukat.” – írta posztjában Mazsi.

Berki Mazsi
A sport is fontos számára, nemcsak az erőnléthez, hanem a fiatalsága megőrzéséhez is Fotó: Fehér Gábor

Megszólalt a szakértő: „Itthon szinte még most is bűnnek számít, ha valaki botoxoltat”

Dr. Parrák Zita esztétikai orvos lapunknak elárulta, a téves információáramlás a fő oka, hogy a botoxról rossz véleményekkel vannak az emberek.

Itthon szinte még most is bűnnek számít, ha valaki botoxoltat. 

Ennek pedig főleg az az oka, hogy ebben a témában nagyon sokan informálatlanok. 

– Rendszeresen látom, hogy a szaklapokban is téves képet alkotnak. A tudatlansága a médiának és az embereknek váltja ki az ellenszimpátiát ezzel a beavatkozással szemben. Pedig a botox a világon a leggyakrabban alkalmazott és a legkevesebb mellékhatással járó esztétikai kezelés. Hiszen nagyjából néhány hónap elteltével kimegy a hatása, ezért egy elrontott plasztikai műtéttel szemben jelentősen előnyösebb. Biztonságosan alkalmazható, egy gyakorlott szakember kezében. Nagyon fontos, hogy ne a szomszédasszonytól, vagy a különböző plasztikai csoportokban informálódjunk, hanem ajánlott felkeresni egy szakembert, aki valós tanácsokat tud adni ebben a témában – kezdte lapunknak Zita, aki azt is elárulta, ma már nem csak az idősebbek, hanem a fiatalok is megfordulnak nála.

A ráncok megtörik a bőrt, ezután már nem tagadhatjuk le a korunkat. Eddig főképp a középkorúak, a 40 fölöttiek éltek ezzel a szépészeti beavatkozással. 

Viszont az elmúlt időszakban egyre trendibb a 30-as korosztály között. 

De olyan páciensem is van, aki a huszonéves, de mivel hajlamos a ráncosodásra, megelőzés céljából vállalja a botoxot. Ha fiatalon kezdik el a kezelést, a mélyebb ráncok nem tudnak kialakulni. Természetesen arra különösen odafigyelünk, hogy arc finom mozgása is megmaradjon – mondta érdeklődésünkre.


 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek