Magyar Zene Háza

Dívák & Ikonok: sztárparádéval nyílt meg a Magyar Zene Háza legújabb kiállítása

Natasha

Létrehozva: 2024.05.18.

Módosítva: 2024.05.18.

Május 17-én ünnepélyes keretek között nyitották meg a Magyar Zene Háza legújabb kiállítását. A tárlat a Dívák & Ikonok nevet kapta, melyet szombattól már a nagyközönség is láthat, egészen szeptember 15-ig.

Dívák & Ikonok – ezzel a címmel indul útjára a londoni utazókiállítás a Magyar Zene Házában. Popzenei világsztárok, filmcsillagok, operadívák jelmezein, kellékein, plakátjain, kép- és hangfelvételein keresztül elevenedik meg a dívák története, a tárlat pedig május 18. és szeptember 15. között látogatható. Többek között olyan nagy nevű előadók, mint Rihanna, Billie Eilish, Tina Turner, Beyoncé, vagy éppen magyar vonatkozásban: Marton Éva, Cserháti Zsuzsa és Rúzsa Magdi ikonikus ruhakölteményeit is láthatjuk. Ez óriási szenzáció, hiszen soha ennyi meghatározó világsztár személyes tárgya nem volt kiállítva, egy helyen Magyarországon.

2024.05.17
Magyar Zenen Háza
Dívák kiállítás nyilvános
Kulcsár Edina
Kulcsár Edina Rihanna ikonikus ruhája mellett pózol a Dívák & Ikonok kiállításán (Fotó: Markovics Gábor)

Dívák a Magyar Zene Házában

Lapunk ott lehetett a tárlat megnyitóján, így nem csak a kiállított személyes tárgyakat csodálhattuk meg, hanem magukat a dívákat is. Jelen volt például Marton Éva, Zsédenyi Adrienn, Sebestyén Márta és Medveczky Ilona is, akiknek szintén megtalálható egy-egy különleges relikviája. 

Sebestyén Mártának például az a ruhadarabja került bemutatásra, amit annak idején II. Erzsébet királynő előtt viselt, míg Zsédanak az ikonikus, strasszkövekkel kirakott cipőjét csodálhatják meg a látogatók. Épp úgy, ahogy Medveczky Ilona és Marton Éva ruhakölteményeit. Természetesen már most, több híresség is tiszteletét tette, hogy ezeket az ereklyéket testközelből is megnézhesse. Ilyen volt például G.w.M és Kulcsár Edina párosa, de Erdélyi Mónika és az egykori szépségkirálynő, Nagypál Krisztina is tiszteletét tette. 

A galériánkra kattintva most te is betekintést nyerhetsz a kiállításba!

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek