Tehetség

Ezeknek a sztároknak a famíliájában öröklődik a tehetség

N.T.

Létrehozva: 2024.05.19.

Vannak, akiknek szó szerint a vérében van a tehetség.

Többször játszottak közös filmekben is a leghíresebb színészdinasztia, a Fonda-család tagjai. A mára már visszavonult Bridget Fonda karrierjének kezdetén az édesapjával, Peter Fondával dolgozott együtt. Utóbbi és húga pedig szintén szerepeltek a zseniális művészként világhírűvé vált Henry Fonda néhány mozijában.

CINEMA-CANNES-KISS OF THE DRAGON
Bridget Fonda Fotó: AFP

Noha a három generáció képviselői közül Michael Douglas a leghíresebb, szakmai körökben apját, Kirk Douglast még nála is többre tartották. Az ő hírnevükhöz próbál felérni Cameron, Michael fia, ám azonban csak néhány feledhető szerepet tudhat eddig magáénak.

New York Premiere Of It Runs In The Family
A Douglas család Fotó: Scott Gries

Mindössze nyolcéves volt Nicolas Cage, amikor a nagybátyja, Francis Ford Coppola A Keresztapa című gengszter eposszal örök nyomot hagyott a filmtörténelemben. Cage mindig is irigykedett a híres rokonra, hiába vált maga is ismertté. Sőt, őt, a rendező lányával, Sofia Coppolával ellentétben legalább a szakmában is elismerik.

NICOLAS CAGE
Nicolas Cage, Sofia Coppola és  Francis Ford Coppola Fotó: Photo by: Eric Charbonneau©Berliner Studio/BEImages

Többször is cserben hagyta a szárnyukat bontogató testvéreit Julia Roberts. Legalábbis Eric és Lisa Roberts ezt állítják. Pedig mindannyian ugyanonnan indultak. A szüleik, Betty Lou Bredemus és Walter Grady Roberts is játszottak színpadon, a színészet szeretetét pedig a gyermekeikre is átragadt. Akárcsak Julia unokahúgára, Emma Robertsre, aki mára már fényes karriert tudhat magáénak.

"Jesus Henry Christ" - Los Angeles Premiere - Red Carpet
Emma, Julia és Lisa Roberts Fotó: Jeff Kravitz

Nyolcból négyen meghódították már Hollywood Stellan Skarsgård gyermekei közül. A legnagyobb sikereket eddig Alexander és Bill érte el, de Gustaftól és Valtertől sem áll távol a filmezés. Ki tudja, lehet, hogy egyszer majd a most még csak 15 és 12 éves öccseik is folytatják a családi „vállalkozást”. 

Premiere Of Warner Bros. Pictures And New Line Cinema's "It" - Arrivals
 Gustaf, Bill és Alexander Skarsgard Fotó: Barry King

SZTÁRHÍREK:

Nagy lépést tettek

Először léptek a vörös szőnyegre Nicole Kidman és Keith Urban lányai. A 15 éves Sunday és a 13 éves Faith még sosem kísérték el a szüleiket egyetlen nyilvános eseményre sem, most azonban kivételt tettek, hogy ott lehessenek, amikor az édesanyjukat életműdíjjal tüntetik ki. „Ők a családom, ez mind nektek köszönhető.” – köszönte meg a támogatásukat a híresség.

49th Annual AFI Life Achievement Award Honoring Nicole Kidman
Nicole Kidman és családja Fotó: Billy Bennight

Mindenkit megrendített

„Mindannyian megpróbálunk szembeszállni a démonainkkal, és mindannyian színészkedünk. Én is." – mesélt megrázó őszinteséggel egy interjúban Sharon Stone. A színésznő könnybe lábadt szemekkel beszélt a mentális problémáiról, hogy ezzel is segíthesse azokat, akik hasonló cipőben járnak - írja a Fanny magazin

Cinema for Peace 2024
Sharon Stone Fotó: Sebastian Christoph Gollnow

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek