ÜNNEP

Házasság első látásra: özönlenek a gratulációk Petra és Andris bejelentése miatt

Doris

Létrehozva: 2024.05.18.

Bár Petra és Andris a reality legmegosztóbb házaspárja volt, a forgatások után valami megváltozott. A Házasság első látásra sztárjai egyre több időt töltenek együtt!

Vitathatatlan, hogy Petra és Andris párosa volt a legbalhésabb és a legdrámaibb a TV2 rendhagyó párkapcsolai reality-jében, a Házasság első látásra című műsorban. Hiszen a lemezlovasként korongokat pörgető Andris már a lagzi napján Petra képébe vágta, hogy ő valójában a skandináv típusú nőket preferálja, ezért nem igazán hozzák őt lázba a nő latinos vonásai.

Andris Petra Házasság első látásra
Házasság első látásra: Együtt ünnepel Petra és Andris (Fotó: TV2)

Nincs mit szépíteni, ők ketten végig veszekedték a hat házasságban töltött hetet, így az már a finálé előtt teljesen biztossá vált, hogy ők ketten külön utakon folytatják. Vagy mégsem? Nos, a forgatás óta gyakorlatilag már eltelt egy év, és nagyon úgy tűnik, hogy ami a kamerák előtt elviselhetetlennek tűnt, az a való életben nem is olyan borzasztó. Andris ugyanis egyre több időt tölt a személyi edzőként tevékenykedő "exfeleségével", és ez másoknak is szemet szúrt már! Múlt vasárnap ráadásul egy mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk, amit együtt ünnepelnek a hétvégén.

− Vasárnap volt a 11. házassági hónapfordulónk. Hihetetlen, hogy már majdnem eltelt egy év. Ezt hétvégén meg is fogjunk ünnepelni

- jelentette be Petra az Instagramon egy közös fotó kíséretében.

A bejegyzéshez csak úgy záporoztak a gratuláló kommentek, még HEL Geri is sok boldogságot kívánt, de persze olyanok is akadtak szép számmal, akik nem értik Petra viselkedését, mert nem látják benne a következetességet. 

Nos, hogy mi van valójában köztük, azt csak ők tudják, de az biztos, hogy a sok nézeteltérés már a múlté.

Házasság első látásra: Gyöngyinek és Csabinak sem sikerült együtt maradnia

Bombaként robbant a hírt, hogy a Házasság első látásra című reality utolsó házaspárja is elvált. Bár a hathetes kísérletet úgy zárta Gyöngyi és Csabi, hogy házaspárként folytatja a megkezdett közös utat, s a tavaly felvett műsor után idén is a Tények Pluszban is elhangzott, hogy a szakértők által összehozott felek egy párt alkotnak, mára minden megváltozott.

A hot! magazinnak nyilatkozva elárulták: hiányzott a pluszkémia, és a köztük lévő fizikai távolság sem tett jót a kapcsolatuknak, mivel Gyöngyi Vácott, Csabi a fővárosban dolgozott, így sokszor alig látták egymást.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek