Válás

Itt a bizonyíték: vége Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának - galéria

Létrehozva: 2024.05.18.

Másodjára sem sikerült Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága.

Azt mondják, felmelegítve csak a káposzta jó. Ezt most a saját bőrén tapasztalhatja Jennifer Lopez és Ben Affleck is, akik közel 20 év után találtak egymásra ismét. Ám a boldogság nem tartott sokáig, alig két év házasság után már romokban áll a kapcsolatuk.

"Ez egy nagyszerű randevú. Nagyon boldogok vagyunk" - mondta az énekes. – Mit mondjak? Csak jól érezzük magunkat.
Fotó: Frazer Harrison /  GettyImages

Bár a válást még hivatalosan nem erősítették meg, a párhoz közel álló források szerint Ben Affleck már kiköltözött a közös családi fészekből, amelyet 60 millió dollárért vettek tavaly.

„Egyszerűen nem működik nekik – mondta a sztárpárhoz közel álló személy, hozzátéve: Ben a munkájára és gyerekeire fókuszál, már el is költözött. Valószínűleg el fogják adni azt az álomházat, amelyet két évig kerestek. Mindig is szeretni fogják egymást, de Jennifer nem tudja kontrollálni őt, Ben pedig megváltoztatni Jennifert. Lehetetlen, hogy ez működőképes legyen."

A szerelmesek idestova két évvel ezelőtt, 2022 augusztusában, egy háromnapos esküvőn kötötték össze életüket. A kétezres évek elején már hosszabb ideig jártak, kapcsolatuk akkor viszont csak az eljegyzésig jutott. Akkor az esküvő előtt lefújták az egészet, ugyanis kiderült, hogy Ben Affleck a legénybúcsún megcsalta az énekesnőt.

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket legutóbb március végén lehetett együtt látni egy New York-i ebéd alkalmával, azóta nem mutatkoztak egy párként. Jennifer Lopez a sztárvilág nagy eseményén, a MET-gálán is egyedül jelent meg New Yorkban, majd Los Angelesbe visszatérve sem Ben Affleckkel csinált programot. Az énekesnő pont a napokban régi producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas társaságában tűnt fel Beverly Hillsben, ahol megnéztek pár eladó ingatlant – ami szintén annak a jele, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck hamarosan megválhatnak közös otthonuktól.

Szerelmük alakulását mutatja be a galériánk:

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek