Veszekedés

"Elválunk, elhagylak" - Veszekedéstől volt hangos Király Viktor otthona

Doris

Létrehozva: 2024.05.19.

Az énekes az elmúlt másfél évben megjárta a poklok poklát. Király Viktor most őszintén mesélt a kálváriájáról.

Király Viktor volt a Palikék világa by Manna Ilyen az élet című műsorának vendége. Nem túlzás azt állítani, hogy az énekes az elmúlt másfél évben megjárta a hadak útját, és a házassága is a veszélybe került kisfia édesanyjával, Király-Virág Anitával.

Király Viktor
Király Viktor őszintén vallott  mélypontjáról (Fotó: hot!)

Viktor talán sosem beszélt még annyira őszintén a házassági válságáról és a pszichés gondjairól, mint Palik Lászlóéknál. Elmondta, arra a következtetésre jutott, hogy 40 éves korára átesett egy igen durva kapuzárási pánikon, és volt olyan, hogy egész egyszerűen semmi nem érdekelte. Se a karrier, se a család.

Az énekes szerencsére mára kilábalt ebből a nehéz időszakból, és a lelki eredetű hízásával is szembe szállt. Ma már 20 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg, és a felesége is visszaköltözött hozzá. Viktor ennek ellenére tudja, még nem nevezheti magát győztesnek.

− Nagyon sokszor belegondolok abba, hogy mi okozta azt, hogy ennyire lent legyek lelkileg. Picit már eldöntöttem magamban, mint a saját pszichológusom, hogy nekem most volt a kapuzárási pánikom. Ez egy olyan időszak volt, amikor nagyon el voltam veszve azzal kapcsolatban, hogy hogyan tovább. Nem tudtam felfogni pozitív dologként, hogy hú, jön a "B-oldal", hanem nagyon negatív voltam, ami nem megszokott tőlem. Szürke felhők voltak folyamatosan a fejem fölött, nem láttam boldognak és pozitívnak a jövőképet

- mesélte sóhajtva a kamerák előtt Király Viktor, akinek a házasságáért is keményen meg kellett küzdenie.

Király Viktor és Anita sokat veszekedtek

Király Viktor felesége, Anita több mint egy évet töltött külön a férjétől, így az előadó a fiával, Kolennel is jóval ritkábban tudott csak találkozni.

− Még nem nyertünk meg semmit, sokkal inkább az történt így egy év három hónap után, hogy ezért a kapcsolatért küzdeni kell és nem csak elengedni. Ha ezt győzelemnek lehet hívni, akkor ez győzelem. Viszont sokkal inkább arról van szó, hogy most már nem használjuk azokat a szavakat, amiket korábban használtunk, és ez nagyon fontos

- árulta el Viktor, aki korábban egy heves, hangos vita vége felé gyakran dobálózott az "elhagylak", "elválunk" szavakkal, és amikor Anita valóban elindult a bőröndjével, ő nem szaladt utána.

Az énekes és felesége korábban párterápiára is jártak, de nem érzik úgy, hogy a szakember igazán tudott volna nekik segíteni. Sokkal inkább az volt hasznos, hogy kiszedték a közös szótárukból az "elhagylak" és "elválok" szavakat, és mindketten úgy vannak vele, hogy ezért a házasságért érdemes küzdeni.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek