Baba

Óriási az öröm: videón tett nagy bejelentést a Exatlon sztárja

KL

Létrehozva: 2024.05.19.

Újabb részleteket osztott meg a rajongóival a sportoló.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kőnig Anna, az Exatlon Hungary harmadik évadának Kihívója gyermeket vár. Az influenszer akkor a férjével közösen az Instagramon jelentette be a nagy hírt.

Kőnig Anna
Kiderült Kőnig Anna kisbabájának neme Fotó: TV2

A tartalomgyártó most egy videót osztott meg a Youtube-csatornáján, amelyen újabb részleteket osztott meg a terhességéről, így most már az sem titok, hogy kislányuk vagy kisfiuk lesz-e. Kőnig Anna elárulta, hogy „Gender party-t”, azaz babaváró bulit nem akartak tartani, mert inkább maguk között, meghitt környezetben szerették volna megtudni az eredményt.

Szerettük volna ezt a pillanatot csak kettőnknek megtartani

– mesélte az influenszer, aki egy kis felvételt is bevágott a pillanatról, amikor tudatosult benne, hogy kisfiuk lesz és a párja nyakába ugrott.

− Az élet úgy hozta, hogy teljesen kékbe voltam öltözve, ez véletlen volt, az előző vizsgálatra pont rózsaszínben mentem, szóval semmi összefüggés vagy gyanú nem volt a történetben. A családnak is szerettük volna minél előbb elmondani, annyira sokat nem is vártunk, még azon a héten el is mondtuk. Nem készültünk nagy dolgokkal, vettünk egy kék, marcipán dínót, és amikor ott tartott az ebéd, hogy na, most akkor elmondjuk mindenkinek, akkor a sütik között ott volt ez a kis kék dínó – mondta boldogan a kismama.

Íme Kőnig Anna videója:

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek