Királyi család

Harry és Meghan újabb botrányba keveredett, Károly és Vilmos soha nem látott dühre fakadt

B. V.

Létrehozva: 2024.05.16.

Az apa-fia páros úgy véli, a sussiexiek megvadultak, meg kell őket állítani.

Nincsen hónap újabb és újabb királyi botrány nélkül Harry-ék körül. Habár a sussexiek most csak jót akartak nigériai jótékonysági körútjukkal, így is sikerült kihúzniuk a bicskát, főleg Károlynál és Vilmosnál. Mindezt azért, mert az apa-fia páros szerint Harry és Meghan úgy viselkedett, mintha még a monarchia teljes jogú dolgozói lennének, pedig 2020-as költözésük óta kicsit sem azok

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Harry-ék ismét kihúzták a gyufát. Fotó: i-Images / eyevine

A házasok a jótékonyság mellett azért is utaztak Afrikába, hogy ott is népszerűsíthessék az Invictus Játékokat. Tom Quinn királyi író és szakértő szerint azonban a viselkedésükformáik és a beszédeik olyanok voltak, mintha hivatalos királyi úton lettek volna, pedig nem. Ezzel pedig rendkívüli dühöt keltettek a királyi családban: 

Vilmos rettenetesen dühös, és eltökélt célja, hogy a jövőben ne történhessen meg ilyen. A hírek szerint pedig Károly még nála is dühösebb, elvileg soha nem látta még őt senki ilyen dühösnek. Ami igazán elkeserítette őket az a tény, hogy a nigériaiak úgy kezelték Meghant és Harry-t, mintha egy hivatalos turnén lettek volna. Minden jel erre utalt: a tánccal való fogadtatás, az üdvözlések, az iskolalátogatások, a jótékonyságok

– részletezte Tom Quinn királyi szakértő és író.

Úgy véli az egész úgy néz ki, mintha Harry és Meghan megvadult volna és úgy döntött, hogy nem érdekli őket az, hogy már nem dolgozó királyiak. Ezt akarja még idejében megállítani Károly és Vilmos - írja a Mirror.

Mintha Meghan és Harry azt akarta volna üzenni, hogy: "Nekünk nem kell az engedélyed ahhoz, hogy dolgozó királyiak legyünk, majd mi a saját kedvünk a saját szabályaink szerint azok leszünk akkor és úgy, ahogy mi akarjuk". 

- vélekedett a szakértő.

 

 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek