Celeb

Imádják a svédek Freddie-t

T. T.

Létrehozva: 2016.04.29.

Komoly esélyekkel indul Fehérvári Gábor Alfréd a 61. Eurovíziós Dalfesztivál idei döntőjében. Az énekes Pioneer című<br /> dala már most lenyűgözte a svédeket.

Forrás: Fórika Attila

Alig egy hete, hogy adósság miatt Romániát kizárták az Eurovíziós Dalfesztivál stockholmi döntőjéből. Nagy bánatunkra így a mi fiunkat, Fred­die-t is büntették, hiszen megfosztották a romániai magyarok szavazataitól. Freddie mégis jó eséllyel indul az Eurovízión, aminek sajtótájékoztatóján a svéd nagykövettel, Őexc. Niclas Trouvéval énekelt duettet.

– Őexcellenciája elképesztő lazasággal társult be hozzám egy gitárral, és énekeltük közösen a döntős dalomat. Rangja, pozíciója ellenére nagyon közvetlen és kedves ember – áradozott Freddie, aki nem csak szakmailag, de lelkileg is készül Svédországba.

– Néhány hete ültem először repülőn, így a félelmem már kicsit eloszlott, de azért még mindig van bennem egy kis aggodalom. De nagyon várom a vasárnapi indulást, és szerencsére még arra is gondoltak a szervezők, hogy legyen időnk megismerni Svédországot – mosolygott Freddie.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek