Az Index vette észre a következő történetet. Schobert Norbi a Facebook-oldalára rakott ki egy képet, amelyen azzal dicsekszik, hogy saját márkás tésztáját főzette ki egy olasz étteremben, így annyi szénhidrát volt csak a tésztában, mint a tenger gyümölcseiben.
Erre erősített Berki Krisztián rá, és azt is elárulta, hogy a jesolói Ristorante Pizzeria Atmospherában történt mindez.
Egy Facebook-felhasználó rákérdezett az étterem oldalán, hogy tényleg így történt-e ez, mire azt a választ kapta, hogy nem, náluk csak az általuk kiválasztott alapanyagokból főznek, vagyis ők csak „Made in Italy” termékeket használnak.
Később Schobert Norbi sajtófőnöke azzal védekezett a 444-nek, hogy Norbi és Berki Krisztián igazat írt, erre van 12 tanújuk is, de a helyi élelmezési hivatal miatt nem vállalhatták nyilvánosan az étteremnél, hogy valóban így történt.
Norbi aztán élő videóban magyarázkodott, azt mondta, még z egyik pincér is elkért a tésztájából egy csomagot. Ma este egy másik étterembe is elmennek, ahonnan élőben jelentkezik be Norbi, hogy bizonyítsa, meg tudja főzetni a tésztáját.