Celeb

Nyertes Zsuzsa 43 év után sem megy férjhez

F. Zs.

Létrehozva: 2017.07.29.

A színésznő szerint a boldogságuk titka éppen abban rejlik, hogy nem nem házasodtak össze Attilával. A gyermekük születése a legerősebb kapocs közöttük.

Persze, hogy szoktak veszekedni, különben nem is lenne igazia szerelmük – állítja Nyertes Zsuzsa színésznő a harmonikus kapcsolatáról, aki először a Borsnak, később a Fem3 Cafénak beszélt a gyermeke apjáról.

„Az a titka, hogy 43 éve együtt vagyunk, hogy nem házasodtunk össze – meséli a műsorvezetőknek. Tizenhat éves voltam amikor találkoztunk, Attila volt 18. Elsöprő nagy szerelem lobbant lángra köztünk. Mindketten építettük a karrierünket, engem felvettek a színművészetire, ő gyógypedagógus lett. Szerintem, ha az elején nem házasodnak össze a fiatalok, akkor összeköltöznek és a ceremónia elmarad. Amikor terhes lettem Zsuzsóval, felmerült köztünk a dolog, de én nem akartam nagy hassal oltár elé állni. Persze, már beszéltünk arról, hogy talán kivárjuk az ötvenedik évünket, és csinálunk egy aranylakodalmat, de ez sem biztos...”

Nyertes Zsuzsa a Borsnak azt mondja, hogy nem nagyon volt nyomás rajtuk esküvőügyben, néha az újságírók forszírozták csak.

– Egyszerűen nem gondolkodtunk házasságban. Életük az életünket, aminek volt olyan szakasza is, hogy külön váltunk, de mindig tudtuk, hogy épp mi van a másikkal, hiszen mind a ketten Csepeliek vagyunk. Aztán újra és újra egymásra találtunk, ennek a 43 évnek a kilencven százalékát együtt töltöttük. Az igazi kapocs a lányunk, Zsuzsó, az ő érkezése láncolt érzelemig örökre össze minket.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek