Celeb

Rákóczi Feri: Borbás Marcsi munkamániás

Bors

Létrehozva: 2019.12.09.

Borbás Marcsi munkatársának fogadta Rákóczi Ferit, akivel az interneten keringő fura, újkor ehetetlen recepteket főznek meg. De aggodalomra semmi ok. Mutatnak helyette sokkal jobbat és finomabbat.

Forrás: egy.hu

Miután a Gasztroangyaltól és a tévézéstől ideiglenesen visszavonult, új, női portált indított Borbás Marcsi. A köztévé gasztro-nagyasszonya egy.hu néven folytatja tovább a jól megszokott értékteremtő munkát. A váltás kapcsán Marcsi közösségi oldalán tette tisztába a dolgokat, sokan ugyanis úgy értelmezték, soha többé nem láthatják kedvencüket a tévében.

– A Gasztroangyal megpihen, de közben a visszatérésen dolgozunk. Bízom benne, hogy eh­hez megkapom tőletek a szükséges türelmet és bizalmat. Az egy.hu pedig egy mindettől független webes vállalkozás, egy internetes magazin, amely remélhetően rengeteg értékes és szórakoztató pillanatot szerez majd nektek. Ne várjátok tőle a Gasztroangyal folytatását, ez teljes képtelenség lenne, hiszen a Gasztroangyal csak a Gasztroangyallal folytatható – fogalmazott Marcsi, aki a szerkesztőségben fogadta Rákóczi Ferit is.  

A videókban Borbás Marcsi és Rákóczi Feri az internet legelképesztőbb receptjeit főzi meg, illetve, ahogy ők fogalmaznak: „kirántják a leplet”. A kisfilmek ugyanis nem a megszokott főzős videók lesznek szuper receptekkel: éppen ellenkezőleg, azt mutatják meg és próbálják ki, sokszor milyen blődli hülyeségek vannak az interneten.

– Korábban a Gasztroangyalban is dolgoztunk együtt, nagyon szeretem Marcsi világlátását. Munkamániás, de ez nem baj. Nagyon egyet gondoltunk arról, hogy mi is az étel az ember életé­ben, hogy milyen csodák vannak Magyarországon – kezdte a Borsnak Feri, aki szerint az interneten számtalan olyan recept kering, ami már első ránézésre is kiveri a biztosítékot.

Na ezeket főzik meg ők ketten, hogy másnak már ne kelljen.

– Van például egy népszerű videó, ami azt mutatja, hogyha lefagyasztunk egy almát, majd felengedjük, egyszerűen összenyomva ki tudjuk préselni a levét. Óriási baromság, mint ahogy az ananászos, felvágottas tészta is, ami már a nevében is borzasztó. Ezeket nemcsak kipróbáljuk, hanem természetesen mutatunk helyettük jobbakat! – magyarázta lapunknak Feri.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek