Celeb

Szecsődi Kari szerelmes lett

Létrehozva: 2012.10.27.

Nehéz időszakon van túl Szecsődi Karcsi. A Megasztár4 felfedezettje idén tavasszal szánta rá magát, hogy megosztja a közönséggel legféltettebb titkát: ő egy férfi testbe született nő.

Hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy belevág egy lelkileg is megterhelő műtétsorozatba, amellyel megváltoztatják a nemét. A beavatkozások tavasszal kezdődtek, Karcsi hormonokat kapott, majd szeptemberben ötszáz köbcentis szilikonmelleket csináltatott.

A nővé válás azonban nemcsak a külsőségekben mutatkozik meg, az énekes érzelmi élete is folyamatosan változik. Egy ilyen időszakban a lehető legnehezebb dolog az, hogy szeretni tudja önmagát, és hagyja, hogy szeressék. Karcsi, aki ma már azt szereti, ha Karinak hívják, a jelek szerint jól veszi az akadályokat: pár hónappal ezelőtt megismerkedett egy fiúval, akivel szerelmesek lettek egymásba.

– Egy közös ismerős révén találkoztunk, először barátok voltunk, majd elég hamar szerelem lett a dologból – meséli az énekes. – A kilétét nem fedem fel, ameddig csak tudjuk, titokban tartjuk a kapcsolatunkat, közös képeket ne is keressen senki a Facebookon. Boldogok vagyunk, csak ennyit mondhatok.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek