Egy jóképű és igen sikeres, elvált gasztroszakember mellett találta meg a boldogságot az énekesnő. Tóth Vera a Borsnak árulta el először, hogy Pauli Zoltán a párja.
Tóth Vera magánélete a média számára csukott könyv, és aktuális kapcsolatát mindig igyekszik óvni a nyilvánosságtól. Néhány héttel ezelőtt az egyik hetilapnak is csak titokzatosan beszélt arról, hogy egy férfi elrabolta a szívét.
– A szüleim és a közeli barátaim tudnak már róla, a kutyáim pedig gyorsan megbarátkoztak vele. Boldog és büszke vagyok, hogy egy ilyen pasi van mellettem – mondta akkor a HOT! Magazinnak, a rajongók pedig azóta találgattak, vajon ki Vera választottja.
A pár az elmúlt néhány napot Madridban töltötte, és bár az énekesnő nem szerette volna ország-világ előtt felfedni kedvese kilétét, az egyik neves spanyol gasztronómiai intézet, a Chaîne des Rôtisseurs España közösségi oldalán több közös fotón is együtt szerepeltek. Vera lapunknak megerősítette: új párja valóban a borászat és gasztronómia területén jártas Pauli Zoltán, aki gasztronómiai és marketingszaktanácsadója több magyar borászatnak és étteremnek.
– Nem régóta tart ez a kapcsolat, de nem titok, ő a pasim és nem is rejtjük véka alá a boldogságunkat, de meg szeretnénk húzni egy határt – kezdi a Borsnak az első megasztár, majd kifejti, pontosan mire is gondol. – Nem akarunk a celeb pár kategóriába tartozni, és a saját szakmánkban is mindketten próbáljuk az igényességet képviselni. Nagyon örülök, és megtisztelő, hogy ennyien kíváncsiak az életemre és inspirálódnak belőlem, de amennyit megosztunk erről, az a mi személyes döntésünk. Ha mi úgy döntünk, hogy mutatunk valamit, akkor majd úgyis látni fogják a rajongók, de szeretnénk megőrizni magunknak – meséli Vera.
Verától azért megtudunk, hogy rendkívül büszke új párjára, és arra, hogy Zoltán a megújuló magyar vendéglátás egyik vezéralakja.
– Madridba egy gasztronómiai világfesztivál magyarországi delegáltjaként hívták meg, a hazai gasztroforradalom több jeles képviselőjével együtt. Végtelenül büszke vagyok arra, hogy a párom ennyire fontosnak tartja a vidéki éttermek fejlesztését, a hazai étkezési kultúra csodáit és azok megmutatását. A nap huszonnégy órájában azon dolgozik, hogy a magyar konyha a világban is egyre népszerűbb legyen, és a magyar vidéki gasztronómia egyik arcaként nagyon sokat tesz ezért.
Fotók: Instagram