Évekig gyötörte magát A Konyhafőnök második helyezése miatt Kánya Kata lánya, aki most szerzett elégtételt azzal, hogy beülhetett a zsűribe.
Mindenáron főzni akart, ám édesapja jobban örült volna, ha az üzleti életben érvényesül az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának ezüstérmese, Wossala Rozina. Azért jelentkezett annak idején az első szériába, mert meg akarta mutatni, nemcsak a menedzsmentben, hanem a tűzhely mögött is megállja a helyét. És ezért is érintette rosszul, amikor csak a második hely jutott neki.
Rozina a verseny után elégtételt nyert, hiszen a negyedik széria zsűritagja lehet és több sikeres étteremprojekt után már a sajátját vezeti. De úgy tűnik, még mindig bizonyítani akar, életmódváltásba kezdett, hogy új külsővel és erősebb lélekkel térhessen vissza a képernyőre, tart ugyanis attól, hogy az elején sokan támadni fogják.
– Eredetileg a konyhába készültem, de az emberszeretetem kivitt a vendégek közé. Mindig megmaradt bennem egyfajta gasztronómiai kielégületlenség, hogy megmutathassam, főzni is tudok – kezdte Rozina, aki a verseny óta két vendéglátóhelyet is nyitott üzlettársaival.
– A verseny másnapján volt egy stábbuli, arra össze kellett magam szedni. Nem volt könnyű, nagyon összetörtem ott, hiszen úgy gondoltam, mindent beleadtam. Megérdemeltnek tartottam volna, hogy én legyek a nyertes, de visszanézve, rá kellett jönnöm, hogy hibáztam. Azóta is éreztem, hogy ebben a dologban több van, és keményen dolgoztam azon, hogy bebizonyíthassam, igenis nyertes vagyok, és ki tudok úgy jönni ebből, hogy büszke lehessek magamra és kiszakíthassam magamból ezt a tüskét. Ehhez nemcsak az étteremnyitás, hanem a mostani zsűrizés is kellett, hogy el tudjam engedni a múltat – folytatta a zsűritag, aki teljesen új külsővel tér vissza az RTL Klub képernyőjére.
– Fel akartam erre a pillanatra készülni mind testileg, mind lelkileg, hogy mire elindul a műsor, stabilitás legyen körülöttem az életemben, hogy bármi is vár rám, bírjam annak a súlyát. Nagyon kemény munka irányítani az éttermet és felelősséggel vállalni a zsűrizéssel járó feladatokat. Egyébként is megosztó személyiség vagyok, és tudom, hogy fognak támadni azért is, mert második helyezettként zsűrizek. Remélem, megértik, hogy több mint tíz év vendéglátás
van mögöttem, és több száz szakáccsal dolgoztam. Úgy hiszem, van rutinom abban, hogy megtaláljam a tehetséget – magyarázta.