<strong>Bezselics Ildikó gasztroblogger rovata.</strong> Sokan vannak, akiknek a húsvét egyet jelent a főtt sonkával, a tojással és a kaláccsal – amivel nincs semmi baj, hisz ezek remek ételek, és hozzátartoznak az ünnephez. A mi menünk is...
Beh Mariann, a Bazsalikomos kert ötletgazdája bebizonyította, hogy a kertjében megtermelt növényekből nemcsak egészséges, hanem igazán ínyenc fogásokat lehet főzni.
A riói karneválra kevesen jutnak el, de a hideg vasárnapot felpezsdíthetjük a mexikói és a közép-amerikai konyha fűszeres fogásaival, vagy rendezhetünk házi karnevált is latin módra! - Bezselics Ildikó gasztroblogger rovata.
Bezselics Ildikó gasztroblogger rovata.
Az ország borvidékein javában zajlik a szüret, ami kemény munka ugyan, de alkalmat ad az önfeledt szórakozásra, a természettel való együttlétre is. Ez alkalommal olyan ebédet állítottunk össze, amelyet nemcsak a szőlőültetvényen dolgozóknak,...