PR Cikkek

Mik lesznek a 2019-es nyári buli kellék trendek? (x)

Címkék
nyárbuli

Bors

Létrehozva: 2019.07.09.

A májusi esős és hideg időjárás után végre berobbant az igazi nyár. Pár hete még téli kabátban szaladgáltunk az esőben, de ki emlékszik már rá amikor most meg mindenki ventilátorokkal áll sorban a kasszáknál. Így, hogy már megpirítottak minket a kora nyári napsugarak, felkerültek az iskolatermek tábláira a Vakáció feliratok, érkeznek a meghívók kerti partykra, lassan lejárnak az elővételes kedvezményes időszakok a fesztivál jegyekre és egyre nehezebben megy az elnéptelenedő nagy városokban a munka, nem csoda, hogy csak a közelgő nyaralásra tudunk gondolni. Biztos te is gondolkodsz legalább egy balatoni hétvégében, kilátogatsz egy fesztiválra, vagy hivatalos vagy egy medencés buliba. No de hogyan lehetsz te a legtrendibb ezeken a megmozdulásokon?

Csobbanás stílusosan

Nem is olyan régen ha azt mondtuk, hogy strandmatrac, akkor mindenkinek pontosan ugyanazt jelentette, a hosszában hurkás egyszerű, téglalap alakú matracot, melyet később felváltott a sok lyukkal felszerelt változata, melyet még senkinek sem sikerült megfejtenie, hogy mi is a pontos funkciója. Viszont ma már rendkívül jópofa különböző alakú matracokat lehet találni. Az elmúlt pár év kétség kívül legnagyobb trendje az unikornis és a flamingó óriás matracok voltak, melyekhez nagyon jó áron lehet hozzájutni nyár eleji akcióban.

Idén viszont megjelent a tukán, papagáj és a legújabb divat őrület az alpaka is matrac formájában, de már nem csak slattyoghatunk flip-floppunkban, hanem ember nagyságú méretben lebeghetünk is a vízen rajta. A bevállalósabbak, pedig válasszák a giga puki párnát!

Hogy teljes legyen a szett, hozzájuk passzoló úszó italtartókat is be lehet szerezni. De nem csak a vízben, a parton is lehetsz stílusos a menő strand törölközőkkel.

Hogyan rendezz egy igazán ütős kerti partyt?

Hogy a nagy hőségben le tudjuk hűteni a vendégsereget, be lehet szerezni egy egyre több helyen beszerezhető párakaput, de ha igazán stílusosak szeretnék lenni, akkor válasszuk ezt a gigantikus víz permetező felfújható unikornist. Ilyet még garantáltan nem láttak a vendégeid!

Ha valami buli beindító játékon töröd a fejed, akkor a beer ponggal biztosan nem fogsz mellé lőni! Sőt, ha van medencéd, akkor választhatsz akár felfújható, vízben játszható változatot, de gin tonic- és prosecco pongot is, hogy a csajok se maradjanak ki a buliból.

Hogy biztosítsad az általános hidratálást, itt aztán találsz minden féle italadagolót, legyen szó röviditalokról, vagy egy nagy adag limonádéról. De ha nem akarod a megfelelő fogyasztást a véletlenre bízni, szerelkezz fel egy ilyen jet pack-kel, a hatás nem fog elmaradni! Az már megvan, hogy miből adagold a nedüket, de mibe töltsed? Az idei évben is kétség kívül a befőttesüveg poharak lesznek a legmenőbbek, de idén már brutál jó áron és nagyon különleges változatokat is beszerezhetsz belőlük.

Készülj a fesztiválra like a boss!

Ha a legtrendibb kiegészítőt keresed, akkor a lófej- és unikornis maszkkal, vagy a T-rex jelmezzel biztosan nem lősz mellé, de ha valami olyat keresel ami nem valószínű, hogy szembe jön veled, akkor válassz egy LED-es világító maszkot, vagy egy a T-rexhez hasonló felfújható jelmezt.

Ha szeretsz megmosolyogtatni másokat, vonulhatsz ital tartós, csengővel felszerelt sétabottal és hidratálhatod magad a karkötődből is. Számos dilis kiegészítőt találsz még ezen az oldalon.

Ha nem kezdő fesztiválozós vagy biztos előfordult már veled is, hogy térdig tocsogtál a sárban. Ha nem szeretnéd, hogy a kukában landoljon a kedvenc cipőd egy átmulatott este után, érdemes beszerezni egy ilyen fesztivál cipőt. Ha pedig minden helyzetre fel szeretnél készülni, érdemes magaddal vinned egy multifunkciós eszközt.

Ezeken kívül több ezer trendi, vicces, egyedi kiegészítőt és ajándék ötletet találsz a BestStuff.hu oldalon, melyeket azonnal meg is vásárolhatsz Budapesten a Nyugatinál lévő üzletükben, a Nagy Ignác utca 16.-ban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek