PR Cikkek

Nehéz sorsú gyerekek játszottak az MVM élménynapján (x)

Bors

Létrehozva: 2019.11.22.

Több mint nyolcszáz gyermek játszhatott a Millenáris Park D pavilonjában az MVM Zrt. és az  MVM Partner Zrt. szervezésében.

A Legszebb napom címet viselő Élménynap ötlete eredetileg tizenkét évvel ezelőtt, az MVM Partner Zrt. vezetésének agyából pattant ki.

– Ez a nap nem az MVM-ről, hanem a gyerekekről szól – mondta a Borsnak Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója.

– Olyan gyerekek ők, akik a szociális helyzetük miatt hátránnyal  vagy fogyatékossággal élnek, testi állapotuk miatt mozgásukban korlátozottak. Nekik immár tizenkettedik alkalommal szerveztünk egy olyan napot, amikor elfeledhetik a gondjaikat. Minden évben valamilyen tematika mentén alakítjuk a programokat, az idei a tengerek világáról szólt. Ez alatt a bő évtized alatt az élménynapon összesen közel tízezer gyermek vehetett részt – tájékoztatott a vezérigazgató.

Az eseményen a két vállalat vezetői a gyermekek oktatását, nevelését és gyógyulását segítő alapítványoknak adtak át adományt. Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. az elmúlt tizenkét évben már összesen több mint 800 millió forinttal támogatott jótékonysági szervezeteket, alapítványokat, az Élménynap keretén belül többek közt beteg­ellátó eszközök pótlásában, speciális orvosi műszerek beszerzésében, épületfelújításban és alaptevékenységük ellátásában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek